Antena Căutare

Daniel Borgovan, campion național la box, se luptă să trăiască după o ceartă pe casa scării. Mama sportivului face acuzații grave

Daniel Borgovan se află în stare gravă la spital, în comă, după ce s-a rostogolit un etaj pe scări. Scandalul ar fi pornit într-un apartament din Bistrița, acolo unde campionul național la box și multiplu medaliat la campionate de profil locuia împreună cu partenera sa.

colaj de imagini cu daniel borgovan dupa cearta de pe casa scarii Galerie
Daniel Borgovan se află în stare gravă la spital, în comă, după ce s-a rostogolit un etaj pe scări. Scandalul ar fi pornit într-un apartament din Bistrița, acolo unde campionul național la box și multiplu medaliat la campionate de profil locuia împreună cu partenera sa.

Se pare că cearta dintre Dani și iubita lui a degenerat și femeia a cerut ajutorul unui prieten. Discuția s-a mutat în casa scării și, după mai multe îmbrânceli și lovituri, sportivul a căzut pe scări și s-a rostogolit un etaj, transmite Observator.

”Pacientul este internat în secţia ATI Neurochirurgie, cu un diagnostic complex, prezintă numeroase traumatisme, fracturi, este intubat, ventilat mecanic, în comă indusă medicamentos”, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița, potrivit sursei citate.

Citește și: Vlad Pascu are șansa la o pedeapsă mai mică decât Mario Iorgulescu. Ce face diferența dintre cele două cazuri atât de similare

Dani Borgovan, campion național la box, se luptă să trăiască după o ceartă cu iubita. Mama sportivului face acuzații grave

Îndurerată, mama lui Daniel susține că fiul său a fost atacat de mai multe persoane, totul fiind organizat.

”A spus că a venit el în stare de ebrietate şi că a vrut să arunce copilul pe geam. Şi ea şi-a chemat ajutoare. S-au încăierat între ei. Există dovezi din câte ştiu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată”, a spus Mărioara Andreica, mama tânărului.

Pentru Timponline, mama sportivului a mai spus: ”Dani a mers acasă de la sala de sport unde este asociat cu un prieten și, după antrenament, ea i-a trimis mesaj să cumpere ceva pentru copil. El a mers, a cumpărat și a venit acasă imediat. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Ea și-a închis telefonul, nu a mai răspuns la nimeni până a doua zi la ora 12.00 și atunci i-a zis soțului meu că Dani a venit în stare de ebrietate și că a vrut să arunce copilul pe geam.

Dar eu nu cred așa ceva pentru că știu sigur că ea nu și-a dorit copilul pe care îl are. Eu și Dani nu am lăsat-o să avorteze. Dani era trup și suflet pentru copilul ăla. Ea nu a sunat la Poliție, ci și-a chemat ajutoare: pe prietena ei, pe prietenul prietenei ei, care, la rândul lui a mai chemat alți doi care să vină să-l ajute că s-ar temut de Dani.”

Un apropiat de-al campionului susține că loviturile au fost extrem de puternice, în vreme ce Poliția susține că în altercație au fost implicate doar două persoane. Însă fostul antrenor al lui Daniel nu crede această ipoteză. Consideră că sportivul nu ar fi putut fi doborât de un singur adversar.

”Eu am fost acolo la 7 dimineaţă pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Am văzut acolo sânge în toate direcţiile”, a declarat Marcel, prietenul lui Daniel, pentru Observatornews.ro.

”Din primele date, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi s-ar fi lovit reciproc, iar la un moment dat, bărbatul de 30 de ani a căzut pe scările interioare ale imobilului”, a declarat Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Citește și: Schimbări în Codul Rutier. Șoferii români vor fi supuși mai multor controale. De ce riscă să rămână fără permis în doar 3 zile

Imagini realizate la scurt timp după ce Dani Borgovan a început să primească ajutor medical

O filmare care circulă în social media, realizată la scurt timp după ce Dani Borgovan s-a rostogolit pe scări, îl arată doar în lenjerie intimă, întins pe jos, fără să se miște, în timp ce primește îngrijiri. Medicii i-au tăiat îmbrăcămintea și se străduiesc să îl stabilizeze.

Imaginile arata și holul apartamentului său, care e plin de sânge, iar un telefon stă aruncat într-un colț. În clip nu se mai observă nicio altă persoană, însă e vizibilă diferența de la ușa locuinței până la primele trepte. Aceasta nu este mică.

ATENȚIE, ÎN CONTINUARE SUNT IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cazul lui Mario Iorgulescu din nou în atenția judecătorilor. Aceștia se îndoiesc de diagnosticele puse în Italia. Ce probe au

Rezultate Loto 22 octombrie 2023. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Care sunt alimentele de bază care pot înlocui zahărul fără să-i fie sesizată lipsa. Alternativele sunt chiar mai sănătoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x