Antena Căutare

Noua afacere a traficantilor de droguri: Vand seminte de cannabis pe internet!

In Romania, e simplu si legal sa faci rost de droguri. Nici macar nu trebuie sa le cumperi. Le poti creste acasa. De seminte, doritorii fac rost usor de pe Internet, iar ca bonus primesc manuale de ingrijire pentru o recolta cat mai buna. Politia n-are ce sa faca pana cand planta nu creste.

Comerciantul jura ca marfa lui e de cea mai buna calitate, ca e adusa direct din Olanda. Seminte de cannabis autentice, din care vor rasari plante de vis.

Pe acelasi site unde faci comanda pentru seminte gasesti si instructiunile pentru cresterea plantei. Cu lux de amanunte sunt descrise toate etapele, ca nu cumva sa ai neplaceri in ingrijirea si mai ales la recoltarea marijuanei.

Zece minute. De atat ai nevoie sa faci o comanda serioasa direct de pe site-ul comerciantului de vise. 150 de lei costa trei seminte de cannabis si ai promisiunea, chiar garantia micului traficant, ca recolta iti poate umple buzunarele. Si asta pentru ca dintr-o singura planta scoti aproape o jumatate de kilogram de marijuana, iar un singur gram costa pe piata drogurilor 60 de lei.

In urma cu jumatate de an, Dan era clientul fidel al acestor comercianti. Nu era petrecere la care sa nu se distreze cu iluziile aduse de fum.

"Sunt persoane care vor sa fie cu mainile curate, sa se spele de grija politiei si atunci iti vand direct semintele. De restul te ocupi tu, eventual iti fac si un mic training despre cum sa le plantez", spune Dan, un fost consumator de droguri.

Vanzarea - cumpararea semintelor de cannabis e LEGALA. Dar, de cand a rasarit planta si pana face flori, daca o detii esti clar un infractor si risti de la 2 la 7 ani de puscarie.

De la inceputul anului si pana in prezent politistii de la brigada antidrog au investigat 146 de persoane pentru cresterea in casa a plantelor halucinogene. Peste 75 au fost deja arestate, restul sunt inca in audieri.

Milioane de medicamente contrafacute comercializate pe internet au fost confiscate... Constructie la limita legii pe Autostrada Soarelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x