Antena Căutare

Episodul halucinant cu Vlad Pascu și serviciul de urgență, din mai 2023. Ce a făcut șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai

Vlad Pascu nu era străin oamenilor legii. Încă din ianuarie 2022 începeau problemele pentru șoferul care a produs tragedia din stațiunea 2 Mai.

colaj de imagini cu vlad pascu Galerie
Vlad Pascu nu era străin oamenilor legii. Încă din ianuarie 2022 începeau problemele pentru șoferul care a produs tragedia din stațiunea 2 Mai.

Pe 22 ianuarie, ora 00:25, Pascu Matei Vlad era sacționat convențional, cu suma de 1.500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce un vecin a sesizat autorităților.

O lună și două zile mai târziu, tânărul a fost găsit cu aproximativ 1 gram de cannabis în Mall Băneasa.

„La data de 24.02 2022 a fost înregistrată la nivelul BCCOB lucrarea penală, privind depistarea numitului Pascu Matei Vlad, cu aproximativ 1 gram de cannabis la Mall Băneasa. Lucrarea a fost înaintată la DIICOT și înregistrată.

S-a dispus în cauză renunțarea la urmărirea penală în luna noiembrie 2022, iar în luna ianuarie 2023 măsura a fost confirmată de către Tribunalul București”, arată informațiile oficiale prezentate de instituții ale statului.

Citește și: Ce probleme cu legea a avut Vlad Pascu, care a ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai. Informații din dosar

Episodul halucinant cu Vlad Pascu și serviciul de urgență, din mai 2023. Ce a făcut șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai

Nu sunt singurele incidente în care apare numele lui Vlad Pascu. În mai 2023, după câteva luni de liniște, șoferul care a provocat tragedia din stațiunea 2 Mai a fost iar față în față cu polițiștii.

Atunci, îngriitorul imobilului în care locuiește Vlad Pascu a apelat 112 și a susținut că ”în imobilul pe care îl avea în îngrijire, au pătruns fără drept persoane necunoscute.”, conform aktual24.

Ajunși la fața locului, polițiștii au luat legătura cu Pascu Matei Vlad și apelantul, ”care le-au comunicat că cele sesizate nu se confirmă, întrucât în urma verificărilor efectuate de către reclamanți până la sosirea polițiștilor nu a fost găsită nicio persoană străină în locuință.

Numitul Pascu Matei Vlad se află în stare de ebrietate și era incoerent în vorbire și gesturi, povestind lucruri neadevărate.

Ulterior s-a luat legătura cu tatăl lui Pascu Matei Vlad, respectiv cu Pascu Mihai, acesta aducând la cunoștința organelor de poliție faptul că fiul său este cunoscut ca și consumator de substanțe interzise și are episoade psihotice”.

Citește și: Părinții lui Vlad Pascu au un trecut spectaculos. Ce legătură au afaceriștii cu unul dintre locotenenții lui Sile Cămătaru

Părinții lui Vlad Pascu au un trecut spectaculos. Ce legătură au afaceriștii cu unul dintre locotenenții lui Sile Cămăta... Vlăduța Lupău, martoră la un tragic accident rutier, unde au murit 4 tineri dansatori de folclor. Mesajul dureros al cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x