Antena Căutare

Ferma Dacilor anunță primul eveniment, la 3 luni după incendiul care a mistuit-o. Ce apel au făcut reprezentanții

Reprezentanții de la Ferma Dacilor, unitatea de cazare care a ars în a doua zi de Crăciun 2023, au făcut un apel neaștept în mediul online. Ce acțiune de amploare se va desfășura în locul în care opt persoane și-au pierdut viața la finalul anului trecut.

colaj foto ferma dacilor si cornel dinicu
Ferma Dacilor, apel neașteptat în mediul online. Ce acțiune se va desfășura în locul în care opt persoane și-au pierdut viața | Captura Oservator & Instagram

La trei luni la incendiul care a mistuit Ferma Dacilor, reprezentanții au făcut un apel neașteptat în mediul online. O anchetă de amploare a început la acel moment, după ce opt persoane și-au pierdut viața în a doua zi a Crăciunului 2023, în urma căreia patronul a ajuns în arest la domiciliu.

Astfel, pentru a aduce „puțin sens vieții”, cei care se ocupă acum de fosta unitate de cazare din Prahova îi invită pe toți cei care i-au trecut vreodată pragul sau doar vor să aducă un omagiu vitctimelor, la o acțiune de amploare, chiar în curte.

Citește și: Cât costa o noapte de cazare la Ferma Dacilor. Prețul era unul uriaș pentru condițiile „minimaliste”

Ferma Dacilor, apel neașteptat în mediul online. Ce acțiune se va desfășura în locul în care opt persoane și-au pierdut viața

În aminitirea celor care și-au pierdut viața în incendiul din a doua zi de Crăciun, de la Ferma Dacilor, reprezentanții unității de cazare au anunțat primul eveniment. Aceștia vor să le aducă un omagiu victimelor prin intermediul unei acțiuni ample.

Prin intermediul unei postări pe pagina lor de Facebook, reprezentanții i-au invitat pe toți cei care „rezonează cu ei” să aducă, alături de ei, „puțin sens și continuitate” plantând câteva sute de arbori pe domeniul fermei.

„Dragii noștri,

Cu pași mici încercăm să aducem puțin sens și continuitate vieților noastre. Simțim că e momentul să vă chemăm alături de noi.

Sâmbătă, 30 Martie, începând cu ora 9.00 vom planta pe domeniul Ferma Dacilor câteva sute de arbori în amintirea oamenilor dragi și foarte iubiți care nu mai sunt printre noi.

Dacă rezonați cu noi, cu povestea noastră, vă așteptăm să-i plantăm împreună.

Familia Ferma Dacilor”, se arată în anunțul postat de reprezentanții unității de cazare pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mesajul dureros al adolescentului care și-a pierdut tatăl și frații în incendiul de la Ferma Dacilor: ”M-ați lăsat singur cu mama”

Cornel Dinicu se află în arest la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor a angajat propria echipă de specialişti pentru a analiza probele incendiului

După mai multe zile petrecute în arest, la începutul lunii februarie, Cornel Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu. Ulterior, deși acesta a contestat decizia Judecătoriei Ploieşti de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu, magistraţii de la Tribunal au respins-o ca fiind nefondată.

Astfel, patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, rămâne în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. Decizia de pe 1 martie 2024 a Tribunalului Prahova este definitivă, conform hotnews.ro.

De asemenea, în paralel, a avut loc și ultima reconstituire de la Ferma Dacilor. La această expertiză au participat experţi, dar şi specialişti independenţi angajaţi chiar de Cornel Dinicu.

VIDEO | Primele imagini cu Baby, puiul de delfin născut de Chen Chen la Delfinariul din Constanța! Este o premieră pentr... Rezultate Loto azi, 14 martie 2024. S-a câștigat marele premiu la Joker. Ce sume sunt puse în joc la tragerile de dumini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x