Antena Căutare

Cine sunt acționarii clubului Colectiv, acuzați de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

Acționarii clubului Colectiv - Costin Mincu, Alin George Anastasescu și Paul Gancea - sunt audiați luni, la Parchetul General, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Acționarii clubului Colectiv - Costin Mincu, Alin George Anastasescu și Paul Gancea au fost audiați luni, la Parchetul General, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

''În cursul zilei de astăzi, 2 noiembrie 2015, au fost aduși cu mandat numiții Costin Mincu, Alin George Anastasescu și Paul Gancea (acționari ai clubului mai sus menționat), pentru a fi audiați în calitate de suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă'', informează PÎCCJ într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în cauza având ca obiect incendiul produs în clubul Colectiv din București, sub coordonarea procurorilor Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, echipe mixte formate din ofițeri de poliție, experți criminaliști, specialiști pirotehniști continuă cercetarea la fața locului, precum și audierea persoanelor în vederea lămuririi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Paul Gancea, acționar la clubul Colectiv din Capitală, a venit la Parchetul General însoțit de un polițist în civil. Și Alin Anastasescu, acționar și el al clubului Colectiv, s-a prezentat luni la Parchetul General, fiind adus cu mandat. Cu puțin timp înainte, s-a prezentat să dea o declarație în fața procurorilor cu privire la incendiul de la club din noaptea de vineri și Costin Mincu, un alt acționar.

Citește și: Ce dureri îndură acum victimele incendiului! „Dacă ai supraviețuit vor fi momente în care îți dorești să fi murit inițial”

Citește și: Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Imagini cutremurătoare de la locul incendiului! „Respiri, da? Nu închizi ochii”! (VIDEO)... Doi frați se zbat acum între viață și moarte! Ea e inconștientă, iar el e în comă indusă! Drama unei familii îngenunchia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x