Antena Căutare

Imagini șocante din era civilizației! O femeie şi-a legat soțul cu lanțuri de prispa casei și i-a pus lacăt la gât ca să nu meargă „la băut”

Imaginile unui 2016 dintr-o eră civilizată? Se întâmplă la frații de peste Prut! O femeie dintr-un sat din Republica Moldova a recurs la o metodă mai puţin tradiţională pentru a-şi opri soţul de la beţie, relatează publicația deschide.md.

Imagini șocante din era civilizației! O femeie şi-a legat soțul cu lanțuri de prispa casei și i-a pus lacăt la gât ca să nu meargă „la băut” Galerie
| deschide.md

Imaginile unui 2016 dintr-o eră civilizată? Se întâmplă la frații de peste Prut! O femeie dintr-un sat din Republica Moldova a recurs la o metodă mai puţin tradiţională pentru a-şi opri soţul de la beţie, relatează publicația deschide.md.

Potrivit sursei citate, aceasta "l-a priponit" de marginea prispei cu un lanţ metalic şi i-a pus lacăt la gât în momentul când bărbatul tocmai revenise de la o "petrecere", beat criţă.

Şeful adjunct al Inspectoratul de Poliție al localității a declarat pentru deschide.md că incidentul s-a produs astăzi, iar cazul a fost raportat la poliţie de către un trecător.

"Soţia ne-a spus că bărbatul consuma abuziv băuturi spirtoase deaceea a decis să-l lege. Echipajul de la 902 care a mers la faţa locului l-au eliberat pe bărbat, însă acesta a scris o cerere că nu are nicio pretenţie faţă de măsura aplicată de consoarta sa", a declarat omul legii.

Ambele persoane, atât soțul, cât și soția au peste 60 de ani, iar în prezent polițiștii investighează cazul.

Nu-ți mai poți plăti ratele pentru "Prima Casă"? Stai liniștit! De acum, nu te mai dă nimeni afară din locuinț... Anunț important făcut de RATB! Traficul dintr-o zonă bucureșteană va fi puternic afectat de aceste modificări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x