Antena Căutare

Locul de muncă plătit regește, cu până la 3.000 de euro pe lună. Angajatorii caută români muncitori

Până la 3.000 de euro salariu pentru un job în străinătate. Angajatorii caută români muncitori pentru a ocupăa locurile de muncă sezoniere. Iată despre ce e vorba.

Angajatorii se pregătesc pentru sezonul cald, motiv pentru care au dat start recrutărilor pentru cei care își doresc locuri de muncă sezoniere. Pun la bătaie o mulțime de bani.

Citește și: O femeie va primi compensație financiară de la fostul soț pentru munca depusă în casă. Ce au spus magistrații

Locul de muncă plătit regește, cu până la 3.000 de euro pe lună. Angajatorii caută români muncitori

Peste 3.000 de angajatori caută lucrători sezonieri în turism, HoReCa, cele mai multe oferte venind din alte țări. Angajatorii caută români dispuși să muncească în timpul sezonului cald, cel puțin până la toamnă.

Ofertele din Grecia încep de la 800 de euro și ajung până la 2000 de euro pe lună. La fel sunt plătite și locurile de muncă sezoniere în hoteluri din Spania, Maldive sau Cipru.

În Germania, Italia, Finlanda, Qatar, Arabia Saudită, Emiratele Arabe și Marea Britanie este, de asemenea, nevoie de personal hotelier, manipulanți de bagaje în aeroport, dar și de însoțitori de zbor.

Citește și: O profesoară de limba engleză a renunțat locul de muncă după ce elevii și părinții au descoperit poze cu ea în ipostaze indecente

Aici, spre deosebire de Grecia, salariile pot ajunge și până la 15.000 de lei. În aceste țări, salariile pornesc de la 800 de euro și pot ajunge până la 3.000 de euro pe lună.

“Vorbim în special despre personal hotelier, atât cameriste, cât și bucătari, barmani sau ospătari, despre manipulanți de bagaje în aeroport sau despre însoțitori de bord, iar salariile oferite pleacă de la 800 de euro net și pot ajunge până la 2.500 – 3.000 de euro”, a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs.ro pentru Observator News.

Ce salarii sunt pe litoralul românesc în plin sezon

Vara trecută, Spynews a enumerat salariile pe care le primesc angajatorii pe litoral în plin sezon.

Conform informațiilor, un job la recepție era plătit cu un salariu ce ajunge la 5.700 de lei. Cel de bucătar șef atingea suma de 7.800 de lei.

Remunerația unui bucătar varia între 5.700 și 6.500 de lei. Cei care sunt pasionați de curățenie sunt atrați cu sume de 4.300 de lei pe lună, iar ca ospătar, salariul ajungea până la 5.000 de lei.

Citește și: Ce pedeapsă primește Micutzu pentru scandalul de stradă în care a fost implicat în 2021. Cosmin Nedelcu scapă de urmărirea penală

Ce vei putea comanda gratuit în toate restaurantele și barurile din România. Nu vor mai avea voie să îți ceară niciun ba... Ce sumă trebuie să plătească un bărbat din Iași la întreținere, după ce nu și-a mai achitat cheltuielile câțiva ani. Cât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x