Antena Căutare

Mama copiilor din incendiul din Timișoara, primele declarații. Cum se apără femeia: ”Pentru niște amărâți de bani!”

Femeia din Timișoara care și-a pierdut patru din cei cinci copii, în urma unui incendiu ce le-a cuprins casa, a vorbit despre drama pe care o trăiește. 

Mama copiilor din incendiul din Timișoara, primele declarații. Cum se apără femeia: ”Pentru niște amărâți de bani!”
Mama copiilor din incendiul din Timișoara, primele declarații. Cum se apără femeia: ”Pentru niște amărâți de bani!”

Ana Maria Vulpe se afla în concediu de creștere a copilului, însă a fost nevoită să meargă la muncă pentru că nu-i ajungeau banii. Tocmai de aceea, femeia a fost nevoită să-și lase copiii în grija fiului cel mare, ea lucrând la o familie din cartierul Freidorf, unde îngrijea un bătrân.

Ana Maria Vulpe a fost audiată de polițiști și a mărturisit că în seara în care a avut loc tragedia plecase de acasă în jurul orei 18:00, întrucât mergea la serviciu.

Părinţii celor patru copii din Timişoara, morţi într-un incendiu, cercetaţi pentru ucidere din culpă şi distrugere

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a povestit că nu se mai ajungeau cu banii, salariul tatălui era mic, iar o parte mergea pe băutură. De altfel în acea seară, bărbatul se oprise să bea o bere. Au mers împreună spre casă, iar când s-au apropiat, l-au văzut pe băiatul cel mare, de 14 ani, care le-a dat cumplită veste. Femeia spune că a încercat să ajungă la copilași, însă n-a putut înainta din pricina flăcărilor, fumului și căldurii.

Cu puțin timp mai devreme, băiatul cel mare încercase și el să-i salveze, dar s-a intoxicat cu fum. Copilul aprinsese focul în soba din camera frățiorilor lui și a mers să încălzească laptele pentru mezin. În acest răstimp s-a aprins încăperea.

Incendiu uriaș în Timișoara! Zeci de pompieri se luptă să controleze flăcările: „Patru echipe de căutare-salvare verifică interiorul clădirii”

Ana Maria Vulpe știe că ar putea să fie decăzută din drepturile părintești, dar spune că nu-și va abandona niciodată ultimul copil, potrivit Opinia Timișoarei.

Va reamintim, în timp ce dormeau într-o încăpere, lăsăți doar în grijă fratelui mai mare, micuții, de 4 luni, 2 ani, 3 și 6 ani, au fost zdrobiți de bucățile arzande care s-au desprins din acoperișul în flăcări și s-au prăbușit peste patuturile suprapuse.

Părinții erau plecați de acasă, iar fratele lor de 14 ani s-a intoxicat cu fum pe când a încercat să le sară în ajutor.

După pestă, gripa aviară lovește România. ANSVSA a dezvăluit cât de periculos este virusul pentru om... De ce le-a desenat Dincă pe Luiza și pe Alexandra fără urechi. Explicațiile procurorilor te vor surprinde ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x