Antena Căutare

Incendiu uriaș în Timișoara! Zeci de pompieri se luptă să controleze flăcările: „Patru echipe de căutare-salvare verifică interiorul clădirii”

ISU Timiş acţionează cu peste 40 de pompieri pentru stingerea unui incendiu care se manifestă, sâmbătă, la etajul I al unei clădiri aflate în construcţie în complexul ISHO din Timişoara.

ISU Timiş acţionează cu peste 40 de pompieri pentru stingerea unui incendiu care se manifestă, sâmbătă, la etajul I al unei clădiri aflate în construcţie în complexul ISHO din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că se intervine cu 7 autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru la înălţime, motosufante şi cu peste 40 de pompieri.

„În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează pentru stingerea acestuia. S-au autoevacuat 32 de muncitori aflaţi în clădire. Patru echipe de căutare-salvare verifică interiorul clădirii”, a arătat Elena Megherea.

Reprezentanţii ISHO au precizat într-un comunicat de presă transmis AGERPRES că dimineaţă s-a produs un incendiu la etajul I al fazei a doua a clădirii de birouri ISHO Offices, aflată în şantier.

„A avut loc imediat evacuarea birourilor din clădirea funcţională, aflată în imediata vecinătate a şantierului, iar echipa de pompieri s-a deplasat cu promptitudine pentru intervenţie. Incendiul a fost localizat, fiind vorba de un foc mocnit care a produs fum în zonă. Situaţia este sub control, astfel încât activitatea va putea fi reluata odată ce va fi încheiată operaţiunea echipei de pompieri. Dezvoltatorul conlucrează cu autorităţile în vederea identificării cauzelor şi luarea măsurilor necesare”, se menţionează în comunicat.

„Ajutați-mă! Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal”! Un tată își caută disperat fiica! Dispariția Adinei, la indigo... Descoperire de ultim moment în cazul Caracal! Dovezi de necontestat, găsite în casa lui Gheorghe Dincă: „Aceasta este re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x