Antena Căutare

Gest disperat, la Timișoara. O femeie s-a aruncat în gol, de la fereastra salonului în care era internată. Ce aflase de la medici, cu puțin timp înainte de gestul cumplit?

O pacientă s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara. Ce diagnostic primise femeia în vârstă de 45 de ani.

Gest disperat, la Timișoara. O femeie s-a aruncat în gol, de la fereastra salonului în care era internată. Ce aflase de la medici, cu puțin timp înainte de gestul cumplit?
O pacientă s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara. Ce diagnostic primise femeia în vârstă de 45 de ani

UPDATE, vineri, ora 08:55. Potrivit Timiș Online, femeia care s-a aruncat de la etajul șase al clădirii spitalului din Timișoara a murit.

Potriit sursei citate, femeia avea mai multe probleme de sănătate și i se descoperise recent o tumoră pe creier.

Vineri dimineață, s-a aruncat în gol, de la fereastra salonului în care era internată. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„S-a dus la cer și nu l-am putut îmbrățișa” Drama unui părinte care nu poate veni în țară, să își îngroape copilașul: „Tata, te aștept acasă!”

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, conform procedurii, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Știre inițială:

O femeie, în vârstă de 45 de ani, s-a aruncat, vineri dimineața, de la etajul șase al Spitalulu Județean Timișoara.

Vom fi obligați să ne vaccinăm împotriva COVID-19? Răspunsul ministrului Sănătății: „Este o patologie nouă”

Din primele informații, femeia ar fi fost diagnosticată cu o tumoră pe creier.

În aceste momente, cadrele medicale îi acordă primul ajutor. Nu se știe nimic despre starea acesteia.

Galaţi: Bărbat prins când încerca să vândă droguri... Cutremur atipic în România, vineri dimineață! Ce magnitudine a avut seismul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x