Antena Căutare

O româncă de 16 ani a câștigat un concurs de Miss, în Italia: „Era de așteptat”. Adolescenta este elevă la o școală profesională

Daiana Enache, în vârstă de 16 ani, și Manuel Calli, în vârstă de 22 de ani, au fost desemnați câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Settimo pentru anul 2023.

settimo italia
O româncă de 16 ani a câștigat un concurs de Miss, în Italia: „Era de așteptat”. Adolescenta este elevă la o școală profesională | Shutterstock

Evenimentul a avut loc la Babylon Cafè, locul cunoscut pentru că găzduiește defilări de modă. Concursul de frumusețe a fost organizat de Asociația Voce di Calabria, în colaborare cu agenția Union Model, notează presa locală italiană.

Citește și: Cum arată actrița Daniela Nane, în costum de baie, la 51 de ani. Fosta Miss România a încins imaginația privitorilor

O româncă de 16 ani a fost aleasă Miss în Italia: „Era de așteptat”. Adolescenta este elevă la o școală profesională

În pauzele evenimentului, grupul folk "Voce di Calabria" a încântat publicul cu cântece populare pentru a întreține atmosfera. Primăria din Settimo a ajutat, de altfel, la organizare.

Jurnalista Deborah Leone a fost gazda ediției din 2023 a concursului Miss și Mister Settimo, iar participarea fetelor a fost mai numeroasă decât a băieților.

Daiana Enache s-a bucurat de succes, fiind deja o figură cunoscută în oraș, având un grup de prieteni și prietene care au sprijinit-o în a câștiga concursul de Miss. Imaginea cu Miss și Mister Settimo se pot vedea aici.

Citește și: Când o văd, femeile și bărbații întorc capetele pentru a o admira. Nu știu însă ce secret ascunde Rikkie Valerie Kolle

Daiana este elevă la școala profesională G. Ferraris din Settimo și urmează cursurile specializării de tehnician în turism. Pe de altă parte, Manuel Calli este student la Dams și nu și-a imaginat niciodată că va fi ales Mister al orașului său. Visul lui este să lucreze în domeniul cinematografiei și audiovizualului, indiferent de funcție, fiind atras de capacitatea orașului de a se reinventa.

Lady Settimo, Miriela Reyes, în vârstă de 48 de ani, a decis să ia parte la eveniment. În 2019, fiica sa, Miriana, a fost aleasă deja Miss Settimo, iar acum ea însăși poate să se bucure de o nouă realizare, câștigând titlul de Lady Settimo.

Ambele câștigătoare ale acestei ediții au origini străine: Daiana s-a născut în Chivasso, dar părinții ei sunt români, în timp ce Miriela vine din Cuba. Cele două câștigătoare au fost încununate cu bijuterii de la Del Vago.

"Sunt asistentă la domiciliu, asistentă socială în cadrul cooperativei Frassati. Sunt în Settimo din 2009, îmi place acest oraș și iubesc munca mea", a declarat Miriela.

"A fost o seară frumoasă, dar nu mă aștept la nimic altceva: luni mă voi întoarce să ajut oamenii aflați în dificultate, așa cum fac întotdeauna." Orașul poate fi mândru că are o "Doamnă" specială printre locuitori.

Printre alți concurenți care au obținut titluri speciale se numără:

Miss Fitness: Nicole Namias, în vârstă de 27 de ani din Settimo.

Miss Sorriso: Alessia Romano, în vârstă de 21 de ani din Caselle.

Miss Eleganza: Yasmine Balteanu, în vârstă de 16 ani din Torino.

Miss City Torino: Paola Verra, în vârstă de 16 ani din Fossano.

Cel mai talentat bărbat din Italia: Andrea Vigliotti.

Cel mai frumos chip din Italia: Davide Nicosi.

Cel mai frumos model din Italia: Marco Pelassa, în vârstă de 20 de ani din Settimo.

Omul ideal din Italia: Flavio Ruffino.

Miss Bunăstare: Alfonsina Maletti din Trofarello

Miss Farmec: Maria Cristina Verrastro din Trofarello

Miss Glamour: Sonia Martucci din Caselle

Miss Fotogenică: Ilaria Amati din Chivasso

Miss Eleganță: Donatella Poletti din San Maurizio d’Opaglio.

Ce poți avea gratuit în avion, deși însoțitorii de bord nu-ți spun: „Vă rog să nu ezitați să ne cereți”... Un tânăr de 30 de ani a devenit viral, postând de pe clădirile gigant din lume. Și-a făcut o ultimă poză, fără să știe c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x