Antena Căutare

O singură propoziție spusă de partener ar putea indica faptul că te înșală. Care e, conform unui expert în relații

Un expert în relații susține că o singură propoziție spusă de partener/ă ar putea indica faptul că acesta/aceasta are probleme cu fidelitatea față de tine. Iată despre ce este vorba, în opinia lui, spusă într-un clip pe TikTok care s-a viralizat rapid și are milioane de vizualizări.

O singură propoziție spusă de partener ar putea indica faptul că te înșală. Care e, conform unui expert în relații
Care e fraza spusă de partener care ar putea indica faptul că te înșală / te-ar putea înșela | Shutterstock

Mulți oameni care sunt într-o relație serioasă / căsnicie se gândesc la un moment dat sau de mai multe ori, pe parcursul legăturii, că persoana cu care formează un cuplu ar putea să le pună coarne. Nu este deloc o experiență plăcută. Sunt unele cazuri în care cel înșelat nu află niciodată adevărul, pentru că nu își poate da seama sau nici nu găsește vreodată o dovadă. Iată un posibil semn, potrivit unui specialist.

Citește și: Un bărbat a descoperit că soția l-a înșelat cu vecinul, așa că a decis să îi scrie amantului un bilet. Continuarea e virală

Care e propoziția spusă de partener/ă care ar putea indica faptul că te înșală sau te-ar putea înșela

Cory Skonlnik are 33 de ani, lucrează ca expert în relații și are peste 324.000 de fani pe TikTok, conform Daily Star.

Specialistul susține că există un semn, o singură propoziție, prin care îți poți da seama că cel / cea cu care ai o relație îți este sau ți-ar putea fi infidel / infidelă. Cory a făcut un filmuleț cu acest subiect, care s-a răspândit rapid pe Internet și s-a viralizat. Foarte mulți internauți i-au dat dreptate expertului și au spus că într-adevăr, această propoziție este un „semn rău prevestitor”, un indicator că în relație a mai apărut cineva, așa cum singuri au trăit pe pielea lor.

Citește și: Un bărbat a montat camere de filmat în jurul casei de teama hoților, dar și-a surprins soția făcând ceva complet neașteptat

Potrivit expertului în relații Cory Skonlnik, când persoana cu care ai o relație îți spune despre cineva că „este (doar) o prietenă” / „este (doar) un prieten”, atunci acesta poate fi un semnal de alarmă. Fie deja te-a înșelat, fie ar putea să o facă.

Cory Skonlnik a făcut un clip pe TikTok în care a argumentat și detaliat de ce această scurtă frază este un semnal de alarmă, în special când bărbații spun despre o femeie că „este doar o prietenă” pentru ei. El a spus că această frază se poate traduce prin: „Țin această femeie în preajma mea ca să fie acolo, plan B, de câte ori mă plictisesc. Ar putea să te înlocuiască dacă nu vei mai fi în viața mea. De fapt, ar putea fi deja o piesă importantă pentru mine (...)”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul opiniei lui Cory Skonlnik s-a viralizat și foarte mulți internauți au lăsat comentarii. Ei au fost de acord cu spusele lui.

Cineva a scris: „Am învățat că dacă despre cineva se spune că e doar un prieten/ă, fără să fie menționat și un nume, atunci cu siguranță trebuie să fii vigilent când vine vorba de relația ta”. Altcineva a vorbit din propria experiență: „Da, și acum acea prietenă a devenit între timp soția lui, după ce eu l-am părăsit imediat cum i-am prins pe amândoi în fapt”. O altă persoană a comentat, astfel: „Auuu - asta m-a lovit și este cât se poate de reală”.

(P) Ce rol are ambiția în atingerea obiectivelor... Șase întrebări despre relația ta ca să afli dacă ți-ai găsit „sufletul pereche”. Ce susține un doctor în psihologie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x