Antena Căutare

Un bărbat a montat camere de filmat în jurul casei de teama hoților, dar și-a surprins soția făcând ceva complet neașteptat

Un bărbat a decis să instaleze camere de supraveghere în jurul casei sale, temându-se că hoții au început să umble noaptea prin preajma locuinței. Când a privit imaginile, omul și-a descoperit soția în cea mai neașteptată ipostază.

barbat privind telefonul mobil Galerie
Un soț și-a surprins soția într-o ipostază complet neașteptată, după ce a montat camere de supraveghere | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta a povestit cum, în ultima vreme, a început să audă sunete ciudate noaptea. Gândindu-se că poate niște hoți au început să vină seara să îi studieze locuința, cu scopul de-a o sparge, a decis să instaleze prin curte niște camere de filmat.

Nu mica i-a fost însă surpriza atunci când a privit imaginile înregistrate și a văzut-o pe soția sa făcând un lucru ce l-a bulversat total.

Un bărbat a montat camera de supraveghere în jurul casei și și-a surprins soția făcând un lucru neașteptat

Supărat de cele descoperite, omul a decis să își spună oful pe o platformă unde oameni din întreaga lume primesc sfaturi de la specialiști. Povestea acestuia a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Un tată a filmat ce face fiul său noaptea și a decis să se „răzbune” într-un mod neașteptat. Imaginile sunt virale pe TikTok

„Am început să aud tot felul de sunete ciudate în timpul nopții și m-am temut de faptul că poate niște hoți au pus ochii pe casa noastră și vin în recunoaștere, ca să plănuiască vreo spargere. Am decis să montez niște camera de supraveghere, ca să fiu sigur că îi prind. Doar că atunci când am verificat imaginile surprinse de aparatele puse pe lateralul casei am descoperit ceva și mai grav. Mi-am văzut soția în brațele vecinului și m-am simțit atunci ca și când cineva m-a înjunghiat direct în inimă.

imagine cu o persoana ce tine in mana un telefon mobil

Bărbatul a făcut o descoperire complet neașteptată despre soția sa

După ce m-am calmat am confruntat-o pe partenera mea de viață. Dar în loc să își ceară scuze pentru ceea ce se întâmplase și în loc să insiste să o iert, fiindcă la asta mă așteptam, ea mi-a zis în schimb că s-a îndrăgostit de vecinul nostru și că vrea să mă părăsească pentru el. A zis că era beată în noaptea în care am prins-o înșelându-mă, dar că recunoaște faptul că aceasta nu a fost prima dată când ei doi s-au văzut. Se pare că toată această aventură a lor durează deja de câteva luni. Și el e căsătorit și până acum am crezut că suntem prieteni buni. Apoi, ea a zis că aventura ei este din cauza mea, fiindcă nu mai sutn bărbatul cu care ea s-a căsătorit și că nu o mai fac să se simtă atrăgătoare și iubită.

Citește și: Un bărbat a montat camere ca să filmeze ce face soția lui somnambulă, pe timpul nopții! Imaginile sunt virale pe Tik Tok

Sunt confuz. Înainate de cele întâmplate eu credeam că avem o căsnicie fericită. Suntem căsătoriți de șapte ani și suntem împreună de zece ani. Eu am 34 de ani, ea are 33. Încă o iubesc și nu știu ce să fac. Și soția vecinului este devastată, mai ales că au și doi copii mici împreună. Mă simt pierdut, nu mai pot să mănânc sau să dorm. De când s-a întâmplat totul am slăbit mult. Simt că inima mea e frântă și nu știu cum voi putea trce peste asta. Mă simt prea umilit ca să mai pot vorbi cu cineva”, a fost mărturisirea sinceră făcută de către bărbatul înșelat de soție, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Omul a fost sfătuit să recurgă la ședințe de consigliere, pentru a depăși momentul și pentru a găsi cea mai bună soluție.

O femeie și-a cumpărat o casă și a decis să curețe grădina, atunci când a dat peste ceva complet neașteptat. Ce a găsit... O femeie care a cumpărat o casă veche a găsit un mesaj terifiant pe perete, care conține data ei de naștere. Ce scrie în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x