Antena Căutare

Predicțiile Babei Vanga care s-au îndeplinit în acest an. Ce a mai anunțat pentru 2024

Câteva dintre previziunile Babei Vanga pentru anul 2024 par să se adeverească, inclusiv dezvoltarea unui vaccin împotriva cancerului și declanșarea unei crize economice globale care afectează națiuni precum Japonia și Marea Britanie.

colaj de imagini cu baba vanga Galerie
Câteva dintre previziunile Babei Vanga pentru anul 2024 par să se adeverească, inclusiv dezvoltarea unui vaccin împotriva cancerului și declanșarea unei crize economice globale care afectează națiuni precum Japonia și Marea Britanie. | Shutterstock.com

Pe lângă acestea, Baba Vanga a mai anunțat și alte predicții pentru anul în curs, precum dezastre naturale, atacuri cibernetice și chiar o tentativă de asasinare a lui Vladimir Putin.

Predicțiile Babei Vanga care s-au îndeplinit în acest an. Ce a mai anunțat pentru 2024

Baba Vanga, un mistic orb din Bulgaria, adesea comparat cu Nostradamus, a lăsat în urmă o mulțime de previziuni ale unor evenimente globale, precum atacul de la 11 septembrie 2001, dezastrul de la Cernobîl și moartea Prințesei Diana.

Pe măsură ce anul 2024 curge, unele dintre profețiile sale par să se adeverească. De exemplu, vaccinul rusesc împotriva cancerului.

"Ne-am apropiat foarte mult de crearea așa-numitelor vaccinuri împotriva cancerului și a medicamentelor imunomodulatoare de o nouă generație... Sper că în curând acestea vor fi utilizate în mod eficient ca metode de tratament individual”, a anunțat Vladimir Putin.

Citește și: Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2024. Ce a prezis celebrul astrolog pentru următoarele luni

De asemenea, predicția Babei Vanga cu privire la o criză economică iminentă în 2024 s-a îndeplinit.

Escaladarea tensiunilor geopolitice și creșterea nivelului de îndatorare au dus la contracții economice, punând aceste țări sub o presiune considerabilă. Implicațiile acestor recesiuni se răsfrâng asupra întregii economii mondiale.

În Regatul Unit, consecințele sunt evidente, deoarece țara se confruntă cu consecințele unei recesiuni declanșate de inflația ridicată și de problemele legate de costul vieții. Între timp, alunecarea Japoniei pe poziția a patra în clasamentul global subliniază gravitatea provocărilor economice.

Ce a mai anunțat pentru 2024 Baba Vanga

Dincolo de previziunile validate, Baba Vanga a lăsat mai multe predicții:

  • Creșterea terorismului și testarea armelor biologice: Baba Vanga a avertizat cu privire la intensificarea activităților teroriste în Europa și a sugerat posibilitatea ca o "țară mare" să testeze arme biologice sau în atacuri.
  • Fenomene meteorologice terifiante și dezastre naturale: A prezis un an plin de tulburări climatice care vor cuprinde întreaga lume.
  • Creșterea numărului de atacuri cibernetice: Baba Vanga a crezut că hackerii avansați vor viza infrastructuri critice, cum ar fi rețelele electrice și stațiile de tratare a apei, reprezentând o amenințare gravă la adresa securității naționale.

Citește și: Profețiile Babei Vanga pentru 2024. Prezicerile celebrei clarvăzătoare pentru anul care vine

  • Tentativă de asasinare a lui Vladimir Putin: Baba Vanga a prevăzut o tentativă de atentat la viața președintelui rus Vladimir Putin de către un compatriot, adăugând un strat de intrigă politică la acest an.
  • Descoperire în domeniul tehnologiei: Baba Vanga a anticipat o descoperire importantă în domeniul calculului cuantic, făcând aluzie la progresele care ar putea remodela peisajul tehnologic, conform Economic Times.
Noi tichete de Paște 2024 pentru pensionari. Cine se încadrează și ce sumă s-a alocat... Ce este „căruciorul surpriză”, de fapt. Un supermarket din România oferă reduceri de 65%, pe loc, la mai multe produse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x