Antena Căutare

Probleme la stația de metrou Aviatorilor. Circulația pe magistrala 2, perturbată. Cum se deplasează trenurile

Circulația pe magistrala 2 de metrou este perturbată după un eveniment la stația Aviatorilor. La ora 10:40, trenurile cu direcția Berceni circulau doar până la Aviatorilor, iar cele care mergeau spre Pipera se deplasau pe linia opusă. Începând cu ora 11, Metrorex a decis ca circulația să se realizeze doar pe un singur fir.

colaj de imagini cu metroul berceni magistrala 2 si aglomeratie la piata victoriei Galerie
Circulația pe magistrala 2 de metrou este perturbată după un eveniment la stația Aviatorilor. La ora 10:40, trenurile cu direcția Berceni circulau doar până la Aviatorilor, iar cele care mergeau spre Pipera se deplasau pe linia opusă. Începând cu ora 11, Metrorex a decis ca circulația să se realizeze doar pe un singur fir. | Shutterstock.com si Antena 1

În jurul orei 10:40, călătorii care se aflau în trenul spre Pipera au fost rugați să coboare la Piața Victoriei și să aștepte metroul la linia vecină.

Călătorii, rugați să schimbe liniile la metrou

”Dragi călători, trenul se retrage din circulație. Pentru direcția Pipera, luați trenul de la linia vecină”, a anunțat conductorul.

După câteva minute, garnitura de metrou, din care oamenii au coborât, a plecat din stația Piața Victoriei și a urmat un nou anunț. Oamenii au fost anunțați că s-a realizat un schimb de linii, astfel că pe unde, în mod obișnuit, trecea trenul cu direcția Pipera va circula cel care ajunge în Berceni. Era valabil și invers.

Citește și: Au luat acasă doi pui crezând că sunt de pisică, dar veterinarul i-a contrazis. Ce adăposteau, de fapt, în casă

S-a creat panică la subteran, iar oamenii au schimbat linia. După ce s-a anunțat sosirea garniturii cu direcția Pipera, trenul a mai așteptat în stație, timp în care s-a repetat în boxe că acesta nu se deplasează în direcția Berceni.

Probleme la metrou. Ce s-a întâmplat

La stația Aviatorilor, trenul de metrou de pe linia 1 era oprit. La capătul lui se aflau pompierii de la Smurd. La ultima stație, Pipera, în boxe s-a auzit: ”Trenul de pe linia 2 circulă până la stația Aviatorilor”.

Anunțul făcut de Metrorex despre circulația trenurilor de metrou pe magistrala 2

Metrorex a emis un comunicat, se pare că este vorba despre o posibilă tentativă de suicid.

„Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcția Berceni), posibilă tentativă de suicid.

Echipele SMURD intervin pentru a acorda primul ajutor.

Personalul Metrorex reorganizează circulația pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcții.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”.

Citește și: Sf. Irina, prăznuită pe 5 mai 2023. Care este povestea tulburătoare a sfintei care îi ocrotește pe cei căsătoriți

Sf. Irina, prăznuită pe 5 mai 2023. Care este povestea tulburătoare a sfintei care îi ocrotește pe cei căsătoriți... Observator, ediţie specială dedicată încoronării Regelui Charles al III-lea prezentată de Alessandra Stoicescu, sâmbătă,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x