Antena Căutare

România s-a zguduit iar! Cutremur cu magnitudinea 3,3, în judeţul Buzău, după ce sâmbătă un alt seism a avut loc în același județ

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 s-a produs duminincă seară în Buzău, fiind al doilea seism care a avut loc în acest judeţ într-o singură zi.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 s-a produs duminică seară în Buzău, fiind al doilea seism care a avut loc în acest judeţ într-o singură zi.

Seismul s-a produs la ora ora 23,22, la o adâncime de 104 km.

Sâmbătă dimineaţă, în Buzău a avut loc un cutremur cu magnitudine 3,5, iar vineri dimineaţă, alte două cutremure, de magnitudine 3 şi, respectiv, 3,1, au avut loc în aceeaşi zonă.

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs, în 19 ianuarie, la ora 16.58, în judeţul Vrancea, fiind primul cutremur cu magnitudinea peste 3 produs în acest an.

Cel mai puternic cutremur înregistrat anul trecut s-a produs în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Ultimul anunț al meteorologilor! Două săptămâni de iarnă, una de primăvară. De la minus 20 de grade temperaturile vor ur... VREMEA. Schimbări MARI de temperatură. Meteorologii spun că până acum nu ne-am mai confruntat cu așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x