Antena Căutare

Românii, în pelerinaj! 20.000 de credincioși, așteptați la sărbătorirea Sf. Nifon, la Târgoviște

Aproximativ 20.000 de credincioși sunt așteptați să participe, vineri, la Târgoviște, la sărbătorirea Sfântului Nifon, în pelerinaj la moaștele acestuia.

Aproximativ 20.000 de credincioși sunt așteptați să participe, vineri, la Târgoviște, la sărbătorirea Sfântului Nifon, în pelerinaj la moaștele acestuia.

Oamenii sunt așteptați să sosească încă de la primele ore ale dimineții la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște.

''În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, cu participarea unor Ierarhi din țară și din străinătate, va avea loc sărbătorirea Sf. Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești, pe un podium special amenajat în apropierea Catedralei Arhiepiscopale și Mitropolitane, unde se vor afla moaștele Sfântului Ierarh. Punctul central al evenimentului va fi constituit de săvârșirea Sfintei Liturghii și închinarea celor peste 20.000 de pelerini, așteptați să vină la această sărbătoare a Ortodoxiei românești'', se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Slujbă religioasă va începe la ora 9.15, iar credincioșii se vor putea închina la moaște pe parcursul întregii zile.

Turiştilor nu le-a venit să creadă! Ce au adus valurile la mal, în staţiunea Costineşti. Oamenii au fost ȘOCAȚI când au ... Circulaţia pe Podul Calafat - Vidin, întreruptă timp de două ore, pentru lucrări. Restricţii de trafic pe mai multe drum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x