Antena Căutare

Tatăl lui Vlad Pascu, băiatul care a ucis doi tineri, filmat în timp ce gonea pe șosea „Las-o ușor! Pascule, mă omori!” | VIDEO

Noi imagini revoltătoare, de data aceasta cu tatăl băiatului care a ucis doi tineri în 2 Mai, au apărut pe internet. În clip-ul postat pe rețelele de socializare, Mihail Claudiu Pascu conduce cu viteză și se laudă cu bolidul său cu mulți cai putere.

imagini cu Mihail Claudiu Pascu la volanul masinii Galerie
Noi imagini revoltătoare cu tatăl băiatului care a ucis doi tineri în 2 Mai, au apărut pe internet. Mihail Claudiu Pascu a fost filmat în timp ce conduce cu viteză și se laudă cu bolidul său cu mulți cai putere | Capturi Antena 3

Accidentul rutier în care Vlad Pascu a intrat într-un grup de 8 tineri și a luat viața a doi dintre ei scoate la iveala noi detalii și imagini scandaloase din viața acestuia. Se pare că tânărul nu este singurul pasionat de viteză și mașini cu mulți cai putere și a mostenit această afinitate chiar de la tatăl său, cel care i-a dat bolidul în seara tragică. Așa cum arată imaginile făcute publice pe rețelele de socializare, și lui Mihail Claudiu Pascu îi plăcea să se laude prietenilor cu mașina puternică pe care o deține.

Imagini revoltătoare cu Mihail Claudiu Pascu, tatăl băiatului care a ucis doi tineri în 2 Mai, gonind pe șosea| VIDEO

După imaginile cu Vlad Pascu în care se laudă cu faptul că el consumă droguri, un nou videoclip a apărut în mediul online. În clip-ul care circulă pe rețelele sociale, protagonistul este nimeni altul decât Mihail Claudiu Pascu, tatăl băiatului care a ucis doi tineri la 2 Mai.

Mihail Claudiu Pascu se află la volan și este filmat în timp ce conduce cu viteză pe soșele. Imaginile par a fi surprinse de pasagerul său îl roagă în repetate rânduri să încetinească.Las-o ușor, frățioare! Întoarce-o că mor de inimă. Întoarce-o că mă omori! Am sărit în aer pe podul ăla! M-am albit la față! Domnul Pascu e de vină”, se aude spunând, printre hohote de râs, „copilotul” lui Mihail Claudiu Pascu.

Citește și: Ce este oxicodona, substanța consumată de Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai. ”Drogul” legal poate fi obținut din farmacii

Deși se afla în apropierea unei localități, acesta nu a dădea semne că vrea să încetinească. Mai mult, pasagerul de lângă el se aude pe filmare când îi atrage atenția asupra acestui fapt, în timp ce se distrează copios în continuare.

„Las-o, frățioare, ușor! Las-o ușor că am ajuns. Las-o ușor acum, gata, să se răcească motorul. Las-o că m-ai albit”, mai spune pasagerul care a și filmat întreg momentul. Cu toate acestea, amandoi par că se distează foarte, iar tatâl băiatului care a ucis doi tineri la 2 Mai, zâmbește larg și continuă să tureze motorul bolidului.

Ce au declarat părinții lui Vlad Pascu după accidentul tragic produs de fiul lor

La 24 de ore după ce fiul lor, drogat fiind, a intrat într-un grup de pietoni și a luat viața a doi dintre ei, părinții lui Vlad Pascu au oferit primele declarații. Ei au explicat că nu încercă să își „ferească” fiul de răspundere.

Citește și: Părinții lui Vlad Pascu au un trecut spectaculos. Ce legătură au afaceriștii cu unul dintre locotenenții lui Sile Cămătaru

Miruna şi Mihai Pascu, părinţii băiatului de 19 ani, au reacţionat printr-un comunicat transmis hotnews.ro, în care spun că încearcă să găsească un echilibru şi să îşi ofere sprijinul pentru tratamentele medicale necesare „pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate”.

„Căutăm să găsim un echilibru şi dorim să ne oferim sprijinul şi susţinerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conştienţi de implicaţiile pe care le va avea această tragedie asupra vieţii lui şi nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale”, mai afirmă părinţii băiatului de 19 ani, adăugând că sufletul le e pustiit şi că trăiesc o suferinţă fără margini.

Vlad Pascu, șoferul în vârstă de 19 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Şoferul este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Definiție beizadea. Ce înseamnă termenul folosit în presă pentru a îl descrie pe Vlad Pascu, autorul accidentului de la ... Ce i-a spus băiatul care a murit în accidentul din 2 Mai bunicului său înainte să plece la mare. Ce ultimă dorință a avu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x