Antena Căutare

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui. Sapte masini, implicate in accidente in lant

Sapte autoturisme au fost implicate, joi dimineata, in doua accidente produse pe A1, pe sensul Bucuresti-Constanta, la o distanta de aproape doi kilometri. O persoana a fost ranita usor.

Primul accident a avut loc la kilometrul 95 al autostrazii, pe sensul Bucuresti-Constanta, fiind implicate patru autoturisme, conform informatiilor furnizate de reprezentanti ai Politiei Autostrazi. De asemenea, acestia au precizat ca la fata locului au intervenit echipaje ale pompierilor militari, dar si un echipaj SMURD. O singura persoana a fost ranita usor, insa este in stare stabila si nu necesita internarea.

La kilometrul 93 al autostrazii s-a produs cel de-al doilea accident, pe acelasi sens, in care au fost implicate trei autovehicule.

Potrivit comisarului Ion Ilinca, seful Biroului de Politie A2, citat de Mediafax, ambele incidente rutiere au fost provocate de franari bruste, de nepastrarea distantei fata de autoturismul din fata si de viteza excesiva.

La aceasta ora, traficul se desfasoara normal, autoturismele implicate fiind scoase pe banda de urgenta.

Plimbari gratuite cu vaporasele pe Herastrau, in cinstea Zilei Marinei Romane... Tramvaiele liniei 41 din Capitala nu vor circula in week-end...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x