Antena Căutare

Un actor a fost împușcat pe scena Teatrului din Botoșani în această dimineață, in timpul unei repetiții. Ce s-a întâmplat

Un actor a fost împuscat, în această dimineața, pe scena Teatrului din Botoșani, în timpul unei repetiții.

Un actor a fost împușcat pe scena Teatrului din Botoșani în această dimineață, in timpul unei repetiții. Ce s-a întâmplat
Un actor a fost împușcat pe scena Teatrului din Botosani în această dimineață, in timpul unei repetiții. | shutterstock.com

Potrivit urban.ro, conform piesei pe care o repetau un coleg folosea un pistol de tip airsoft. Victima, actorul Răzvan Amitroaie, a fost transportată la spital, stabilindu-se că a suferit răni minore.

Citește și: Românii, clienții amanetelor. Care sunt obiectele de valoare care se cumpără cel mai des

Un actor a fost împușcat pe scena Teatrului din Botosani în dimineața zilei de 9 februarie

Polistii au deschis o anchetă. Potrivit Botoșani News, incidentul a avut loc la Teatrul “Mihai Eminescu” în timpul repetițiilor la piesa de teatru “Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”.

Citește și: Unui român i-a fost poprit contul pentru o amendă veche de 13 ani. Cum a fost posibil acest lucru abia acum

La un moment dat, actorul Răzvan Amitroaie (33 ani) a fost împuscat de colegul sau, Marius Rogojinschi, așa cum era în textul piesei, dar pe țeavă pistolului de tip airsoft a ieșit un proiectil.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Botoșani, fiind diagnosticată cu traumatism de glob ocular minor. Reprezentanții Inspectoratului de Politie Județean Botoșani au anunțat că sunt făcute cercetări în acest caz.

Citește și: Lidl a retras un nou produs de la raft! Despre ce aliment este vorba și cum se pot recupera banii

“În urma informațiilor apărute în spațiul public conform cărora o persoana ar fi fost împușcată, cu o arma tip airsoft, în timpul unor repetiții pentru o scena de teatru, fiindu-i create leziuni minore, polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Botoșani și Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili daca au fost încălcate prevederile legale în ceea ce privește regimul armelor și munițiilor”, au precizat polițiștii.

În anul 2021, un accident mortal produs de Alex Baldwin s-a petrecut în același mod. Un pistol de recuzită s-a descărcat. O persoană a murit și alta a fost rănită grav

În mâna actroului Alec Baldwin s-a descărcat accidental o armă de recuzită și a provocat o tragedie în anul 2021, când se afla pe platoul de filmare. Directorul de imagine Halyna Hutchins a murit și regizorul Joel Souza a fost rănit grav.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce Baldwin a tras cu o armă de recuzită în timpul filmărilor. Regizorul filmului, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost rănit în umăr, dar a scăpat teafăr după câteva zile de spitalizare.

Alec Baldwin a spus că, după incident, s-a întâlnit cu soţul lui Hutchins şi cu fiul lor, dar a precizat că nu ar şti cum să categorisească felul în care a decurs întâlnirea. „Omul este copleşit de durere. Din când în când, pe platourile de filmare au loc accidente, dar nimic ca asta. Este un episod la un trilion”. El a mai afirmat că se află în „legătură permanentă” cu soţul şi fiul lui Hutchins, care se află în stare de şoc.

Citește și: Românii fac des această greșeală! Cum se pot reduce semnificativ prețurile facturilor de energie

Un loc din parcare din București a ajuns să coste cât prețul unor apartamente cu 2 camere din alte orașe... Poveste ruptă din filme la Brașov! Un pensionar român și-a denunțat la poliție amanta în vârstă de 25 de ani pentru șant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x