Antena Căutare

Un bărbat supărat din Suceava a reclamat la Protecția Consumatorului seara de Halloween! Care sunt motivele?

Protecţia Consumatorului, dar şi Poliţia sunt chemate să investigheze personajele create de Holloween! Un tânăr din Suceava spune că situația este una strigătoare la cer!

Protecţia Consumatorului, dar şi Poliţia sunt chemate să investigheze personajele create de Holloween! Un tânăr din Suceava spune că situația este una strigătoare la cer!

"Îndeamnă la crimă, vrăjitorie şi terorizează copii inocenţi", spune un tânăr din Suceava, care a făcut plângeri la toate instituţiile.

„Această sărbătoare de sorginte satanică, adică se închină la morţi, la oase! Mi se pare că ceva grotesc a ajuns să fie ceva cool! Toţi profesorii de limba engleză din România le-au cerut copiilor să vină mascaţi de Halloween, cu costume, cu măşti, cu draci. Nu ştiu, e ceva strigător la cer!”

Însă, revolta lui nu opreşte petrecerile ce se pregătesc în toată ţara. Mii de oameni au alergat şi astăzi după dovlecii de Halloween.

De unde provine, de fapt, numele Halloween-ului. Adevărata sărbătoare, transformată într-o afacere profitabilă

Până la rezolvarea cazului din Suceava, copii şi părinţi se pregătesc de petrecerea de Halloween.

Se vând bine costumele. Pentru cluburi, dar şi grădiniţe. Vor fi petreceri tematice în multe locuri.

Pe la rafturile cu decoraţiuni care ies în evidenţă trec şi mulţi care nu au fost cuceriţi de spiritul sărbătorii importate de peste Ocean.

Românii ajung la medic cu boli grave! Inamicul se află chiar în farfurie, iar cifrele sunt îngrijorătoare... Scenarii negre pentru sute de mii de angajaţi! Urmează vremuri extrem de grele pentru români!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x