Antena Căutare

O fotografie și două cuvinte i-au adus moartea Valentinei: „Știm tot!”. Pentru asta a fost bătută și arsă de vie de fostul iubit

Iubitul Valentinei, tânărul de 21 de ani care a provocat incendiul, a fost arestat preventiv, sub acuzația de omor calificat. Din primele informații, se pare că moartea fetei a fost provocată o fotografie pe care Valentina i-a trimis-o, împreună cu un mesaj.

Iubitul Valentinei, tânărul de 21 de ani care a provocat incendiul, a fost arestat preventiv, sub acuzația de omor calificat. Din primele informații, se pare că moartea fetei a fost provocată o fotografie pe care Valentina i-a trimis-o, împreună cu un mesaj.

Valentina a fost omorâtă din cauza unei fotografii

Vineri seara, în apartamentul Valentinei se strânseseră cinci persoane. Printre invitați era și fostul ei iubit, Cosmin Dan.

La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă. Tânărul era furios, reprosându-i Valentinei că încearcă să îi saboteze noua relație. Totul a început în momentul în care Cosmin a primit pe telefon o fotografie cu Valentina și Anisia - actuala iubită - însoțită de mesajul „Știm tot!”.

Orbit de furie și cu mintea năclăită de alcool, Cosmin ar fi lovit-o pe tânără până a leșinat. Crezând, probabil, că era moartă, tânărul trebuia să își ascundă crima, dar n-a putut s-o facă singur. Băiatul şi-ar fi sunat un prieten, care fusese şi el la petrecerea din apartamentul Valentinei, pentru a-i cere să-i aducă un bidon de benzină.

Valentina încă trăia când a fost stropită cu benzină

Ce a urma sună a scenariul unui film de groază. Valentina trăia atunci când a fost stropită cu benzină și incendiată.

Nu erau singuri în apartament. Îngroziți de atacul declanșat de Cosmin, alți tineri s-au ascuns în baie. Din cauza incendiului, au rămas blocați. Criminalul s-a întors și i-a ajutat să fugă, înainte ca apartamentul să fie cuprins de flăcări.

În urma autopsiei, legiștii au stabilit că decesul Valentinei a fost cauzat de un stop cardio-respirator provocat de intoxicaţia cu monoxid de carbon. Concluzia medicilor este că victima încă respira atunci când criminalul a dat foc locuinţei.

Iubitul Valentinei, arestat pentru 30 de zile! Cum a murit, de fapt, tânăra. Cauza morții a fost stabilită de legiști... Video. Doi bătrâni din Caraș Severin, bătuți și umiliți de 3 tineri, în plină stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x