Antena Căutare

VIDEO! Furtunile au facut ravagii in tara: Strazi inundate, copaci rupti si blocaje in trafic

In toata tara zeci de furtuni au facut prapad. In numai cateva minute, strazile din Iasi si Tulcea s-au transformat in canale navigabile. La ploiesti opt oameni au scapat ca prin minune dupa ce casa le-a fost distrusa de un copac smuls de vant. Printr-o experienta asemanatoare a trecut si un sofer din Deva. Omul s-a trezit cu un copac peste capota, in timp ce era in trafic.

Capitala

O ploaie care nu a durat mai mult de cateva minute a inundat mai multe strazi din Galati, iar circulatia masinilor s-a desfasurat cu dificultate.

La Campina, sistemul de canalizare nu a mai facut fata ploii torentiale, iar apa s-a revarsat pe strazi.

Si in Tulcea ploaia torentiala a umplut canalizarea orasului. Unii, mai ghinionisti, au ramas cu masinile in mijlocul strazii, fiind nevoie de ajutorul trecatorilor ca sa iasa la mal.

Turla bisericii din comuna damboviteana Pietrosita a luat foc, joi seara, dupa ce, potrivit localnicilor, a fost lovita de un fulger, in timpul unei furtuni.

In Deva, furtuna a doborat mai multi copaci si au avariat acoperisul unui bloc din Hunedoara. Unul dintre arborii franti s-a pravalit chiar peste o masina aflata in trafic.

Rupere de nori a fost si la Iasi, unele artere din municipiu s-au transformat in adevarate capcane pentru soferi.



PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

VINERI (3 iunie)

Gradul de instabilitate atmosfericã se va mentine pronuntat in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va prezenta innorãri temporare si, mai ales ziua, pe arii relativ extinse vor fi averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Exceptie vor face regiunile estice, unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse. Vor fi conditii de grindinã si izolat, in special in zonele montane, cantitãtile de apã vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade , iar cele minime intre 9 si 19 grade . Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

SAMBATA (4 iunie)

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã, cu temperaturi maxime cuprinse intre 23 si 33 de grade si minime in general intre 10 si 18 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri dupã-amiaza si seara, cand vor fi averse si descãrcãri electrice, pe arii restranse in vestul tãrii si in zona de munte si izolat in rest.

DUMINICA (5 iunie)

Vremea va fi caldã si in general instabilã. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri indeosebi dupã-amiaza si seara, cand vor fi averse si descãrcãri electrice, local in regiunile vestice, nordice si centrale si pe arii restranse in rest. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu intensificãri de scurtã duratã in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.

Foto: Intact Images

Messi a fost agresat intr-un local din orasul natal... Opt turisti, blocati de ore intregi in masivul Fagaras la 2.000 de metri altitudine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x