Antena Căutare

Visul multor bucureşteni s-a împlinit astăzi! Ministerul Transporturilor şi Metrorex au deschis două noi staţii de metrou

Metrorex a deschis două stații noi de metrou aflate pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Străuleşti.

Metrorex a deschis două stații noi de metrou aflate pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Străuleşti.

E zi istorică astăzi în Bucureşti! Ministerul Transporturilor și Metrorex anunță că vineri, 31 martie 2017, se vor deschide cele două staţii de metrou Laminorului şi Străuleşti, aflate pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Străuleşti, Magistrala 4, în zona de nord-vest a Capitalei.

Evenimentul, organizat de Ministerul Transporturilor şi Metrorex, la care va fi prezent și Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va reuni reprezentanți la nivel de conducere ai autorităților administrației publice, ai constructorilor și ai Metrorex.

În cadrul evenimentului, care se va desfăşura în intervalul orar 12.00 -14.00, vor fi prezentate informaţii privind realizarea şi beneficiile deschiderii celor două staţii noi.

Călătorii vor putea folosi acest nou tronson, după terminarea evenimentului. Prin punerea în funcţiune a celor două staţii din cadrul Magistralei 4 de metrou, se realizează unul din obiectivele asumate prin Programul de Guvernare 2017 - 2020.

Secțiunea de metrou Laminorului - Străulești are în total o lungime 2,1 kilometri. Proiectul de investiții are două componente:

- extinderea rețelei cu cele două stații Laminorului și Străulești;

- realizarea unui Depou Intermodal și a Parcării Străulești.

Legătura dintre stațiile noi se realizează printr-un tunel pe fiecare fir de circulație. Lucrările pentru extinderea Magistralei 4 au început în anul 2013 și au costat 1.115 mil. lei, proiectul beneficiind de finanțare din fonduri POS-T și POIM.

Cazul „Ionuț” la indigo? Un copil de opt ani este în stare critică după ce a fost muşcat crunt de patru câini... "Ce ar spune Camilla? Charles o întâmpină pe prinţesa Margareta, cu un sărut tandru pe mână”. Cum este văzută vizit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x