Antena Căutare

Vlăduța Lupău, martoră la un tragic accident rutier, unde au murit 4 tineri dansatori de folclor. Mesajul dureros al cântăreței

Un accident tragic a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe DN 17, la Dorna Candrenilor. Patru tineri dansatori au decedat, iar martoră la teribilul accident a fost cântăreața de muzică de petrecere Vlăduța Lupău.

Colaj cu Vlăduța Lupău Galerie
Vlăduța Lupău, martoră la un accident ruier, unde patru tineri și-au pierdut viața | Hepta & Antena 3 CNN

Vlăduța Lupău a postat un mesaj trist pe rețelele sociale, după ce a fost martora accidentului teribil. Cântăreața a fost înmărmurită când a aflat că în fața ei au pierit 4 dansatori de folclor:

„Dumnezeu să-i ducă la cerul Lui! Aseară, când vedeam de la Suceava spre Cluj, undeva la 03:00 dimineața a fost un accident în fața noastră la patru mașini distanță. Ei erau...

Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri! Suntem alături măcar cu sufletul de Ansamblul Folcloric „Florile Bucovinei”, a scirs Vlăduța Lupău pe rețelele sociale.

Citește și: Vlăduța Lupău a schimbat două ținute spectaculoase la ziua fiului ei. Cum arată artista la un an după naștere

Patru tineri dansatori au murit într-un tragic accident rutier

Trei tineri au murit pe loc (șoferul, un băiat de 20 de ani și două fete de 26 și 18 ani), iar al patrulea, de 31 de ani, a decedat la spital. Al cincilea dansator din automobil, în vârstă de 29 de ani, este în stare gravă la spital, potrivit monitorulsv.ro.

Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cei cinci tineri care se aflau în manșină fac parte din Ansamblul ”Florile Bucovinei” din Rădăuți și se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni.

Citește și: Ce bolid conduce Vlăduța Lupău. Cântăreața a scos 300.000 de euro din buzunar pentru bijuteria pe 4 roți

„Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00. E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a spus Ovidiu Foca.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3.30, iar mașina cu care circulau cei cinci dansatori a lovit cu un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Citește și: Vlăduța Lupău, criticată de fani că-și vinde hainele și nu le donează. Care a fost reacția ei când a văzut ce spun oamenii

Au fost alertați pompierii din cadrul ISU, Detașamentul Vatra Dornei, care au trimis la fața locului două autospeciale de stingere dotate cu echipamente pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Pentru cei trei tineri care au murit la locul accidentului s-au efectuat manevre de resuscitare minute în șir, dar echipajele medicale nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili care a fost cauza producerii accidentului, iar una din posibilele cauze ar fi aceea că șoferul ar fi adormit la volan.

Episodul halucinant cu Vlad Pascu și serviciul de urgență, din mai 2023. Ce a făcut șoferul care a provocat accidentul d... De la 1 ianuarie 2024 românii vor primi un nou voucher. Care sunt condițiile și cine va beneficia de ele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x