Antena Căutare

Zeci de delfini, găsiți morți pe o plajă! Oamenii de știință nu pot explica, deocamdată, fenomenul care a șocat lumea

Imagini șocante au fost surprinse pe o plajă, unde peste 160 de delfini au fost găsiți morți, zilele trecute. Deocamdată, cauza morții lor nu a fost identificată. 

Imagini șocante au fost surprinse pe o plajă, unde peste 160 de delfini au fost găsiți morți, zilele trecute. Deocamdată, cauza morții lor nu a fost identificată.

Peste 160 de delfini au fost descoperiți morți, zilele trecute, pe insula Boa Vista, Africa de Sud. În ciuda faptului că sute de localnici au intervenit pentru a salva mamiferele ducându-le înapoi în ocean, eforturile lor au fost zadarnice.

Citește și: Specialiștii fac recesământul delfinilor din Marea Neagră

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform CBS News, mamifetele s-au întors înapoi la țărm, iar în cele din urmă au murit. Experții, însă, n-au reușit să descopere cauza morții lor, însă cazul este atent investigat.

Imaginile au fost făcute publice de o asociație de mediu, care a precizat că oamenii de știință au prelevat probe de la 50 de delfini, iar patru au fost înghețați.

Citește și: Pui de delfin adus de valuri pe plaja din Mamaia. Turiștii au filmat mamiferul mort. Video

Oamenii de știință cred că decesul delfinilor ar fi putut fi cauzat de condițiile meteorologice, de boli, paraziți, anomalii ale câmpului magnetic ori de zgomotul subacvatic.

Bunica fetei care și-a pierdut viața pe loc, după ce a fost spulberată de o mașină, a murit! Starea băiețelului, în cont... Nu, nu e glumă! Șapte porci mistreți, surprinși în timp ce se plimbau nestingherinți pe străzile din Râmnicu Vâlcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x