Antena Căutare

BREAKING NEWS! Pierdere uriașă pentru Dinamo! Un jucător de bază din lotul lui Vasile Miriuță a fost vândut

Pierdere importantă pentru Dinamo. După ce fostul căpitan, Paul Anton, a fost vândut în Rusia la Anji Mahacikala, astăzi a venit rândul următorului căpitan din ”Groapă” să se despartă de trupa lui Miriuță. Steliano Filip, fundașul stânga de 23 de ani al ”câinilor” și al echipei naționale va pleca din cantonamentul echipei alb-roșii cu destinația Croația.

Conform Telekomsport, Steliano Filip s-a înţeles în principiu cu gruparea croată Hajduk Split şi astăzi pleacă spre Croaţia pentru a-şi pune semnătura pe contract. Ionuț Negoiță va încasa circa 500.000 de euro pentru căpitanul echipei lui Vasile Miriuță, anunță sursa citată.

Cotat acum la 1 milion de Euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com, Steliano Filip și-a început cariera la LPS Banatul, în Timișoara. În 2011, a semnat un contract cu FCMU Baia Mare. De aici, în vara anului 2012, Filip s-a transferat la Dinamo, cu care a semnat pe 5 ani. A debutat în Liga I pe 26 august 2012, într-un meci împotriva celor de la Petrolul Ploiești.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apărătorul stânga are 7 meciuri pentru selecţionata de seniori a României. A debutat la prima reprezentativă în februarie 2015, cu ocazia unui meci amical cu Bulgaria, şi a făcut parte din lotul pentru Euro 2016, unde a jucat 34 de minute, în meciul cu Elveţia, scor 1-1.

Noua echipă a lui Filip, Hajduk Split ocupă locul secund în acest sezon din Croația, cu 38 de puncte, la 12 de liderul Dinamo Zagreb, formaţie la care este legitimat Măţel.

Steliano Filip este a doua plecare importantă de la Dinamo în această iarnă. La finalul anului trecut, Anji Mahacikala anunța transferul lui Paul Anton. Formația din Ștefan cel Mare ar fi încasat în schimbul lui Anton, de la Anji, 300.000 de euro.

Dinamo a fost activă și la capitolul veniri. Dinamoviştii i-au transferat în ultimele săptămâni pe Dan Nistor, Ivan Pesic şi Aitor Monroy. Roş-albii au negociat în această iarnă şi cu Antun Palic, însă tratativele nu s-au concretizat.

Cristiano Ronaldo, plin de sânge pe teren! A cerut un telefon mobil pentru a-și vedea rana la cap... OFICIAL: Schimbul anului în fotbalul european. Manchester United și Arsenal au făcut ”schimb de staruri”: Alexis vs. Mkh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x