Antena Căutare

Cât valorează un șervețel cu semnătura lui Messi. Suma uriașă cu care este scos la licitație

Cel mai scump șervețel din lume are semnătura lui Messi pe el. Prețul de pornire al acestuia în cadrul unei licitații este de-a dreptul uriaș. Iată care este motivul pentru care valorează atât de mult.

Colaj cu Messi în echipament albastru cu alb și primul lui contract semnat pe un șervețel Galerie
Cel mai scump șervețel din lume are semnătura lui Messi pe el | Getty & Profimedia

Lionel Messi se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați fotbaliști din lumea sportului. Acesta a cunoscut succesul de la vârsta de 13 ani, atunci când a semnat pentru prima oară contractul cu Barcelona.

Sportivul și-a construit o carieră de succes din fotbal. Messi a devenit rapid cunoscut pentru performanțele sale de pe teren, câștigând numeroase premii printre care se numără și Balonului de Aur.

Fotbalistul argentinian are un număr record de 782 de apariții și 674 de goluri. De asemenea, Lionel Messi a intrat în posesia a 35 de trofee, semn că acesta s-a născut cu scopul de a face istorie în fotbal alături de alți colegi renumiți.

Citește și: Leonardo DiCaprio, Selena Gomez şi prinţul Harry, printre vedetele care s-au înghesuit să îl vadă pe Messi la Inter Miami

De curând, un eveniment neașteptat a avut loc. Șervețelul pe care sportivul a semnat primul său contract cu echipa fotbal care l-a făcut celebru a fost scos la licitație, prețul său pornind de la o sumă exorbitantă.

La ce preț se vinde șervețelul cu semnătura lui Messi de la vârsta de 13 ani

Agentul Horacio Gaggioli este cel care a păstrat șervețelul valoros. Acesta nu și-a dorit să ofere bucata de hârtie muzeului Barcelonei, ci l-a pus la dispoziție casei de licitații Bonhams care la pus la vânzare la un preț uluitor. Puțini și-ar permite să-l cumpere.

„Este unul din cele mai palpitante obiecte cu care am avut de-a face. Da, este o bucată de șervețel, dar este faimosul șervețel al începutului carierei lui Messi.

I-a schimbat viața lui Messi, viitorul Barcelonei și a fost primul document care a oferit posibilitatea unor momente glorioase miliardelor de fani de pe tot globul”, a declarat coordonatorul departamentului dedicat manuscriselor de la Bonhams, Ian Ehling, conform espn.com.

Așadar, biletul semnat de Lionel Messi la vârstă de 13 ani a fost scos la licitație pentru suma de 300.000 de lire sterline, adică peste 350.000 de euro. Prețul acestuia a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citește și: Gestul făcut de Antonela, soția lui Messi, în timp ce Georgina îi oferea lui Ronaldo un cadou de aproape 350.000 de euro

„La Barcelona, la 14 decembrie 2000 și în prezența domnilor Minguella și Horacio, Carles Rexach, directorul sportiv al FC Barcelona, este de acord, pe răspunderea sa și indiferent de orice opinie divergentă, să semneze cu jucătorul Lionel Messi, cu condiția să respectăm sumele convenite”, ar fi fost mesajul scris pe șervețel, conform click.ro.

Ce avere are Lionel Messi

Lionel Messi a strâns o avere impresionantă din cariera în fotbal. În anul 2022, fotbalistul a fost cel mai bine plătit sportiv. Potrivit Forbes, acesta ar avea în cont aproximativ 1.15 miliarde de dolari (1.07 miliarde de dolari).

De asemenea, celebrul fotbalist și-a achiziționat mai multe proprietăți în Barcelona, Miami, Paris și în orașul natal Rosario. Messi este proprietarul unui conac evaluat la 6.4 milioane de euro. În plus, acesta primește sume uriașe de bani și din colaborările pe care le are cu diferiți sponsori.

Se spune că doar din parteneriatul cu un brand de haine sportive a obținut 29 de milioane de euro.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x