Antena Căutare

Gestul aparent inofensiv pentru care Cristiano Ronaldo riscă să fie arestat în Arabia Saudită. Ce regulă importantă a încălcat

Cristiano Ronaldo s-a bucurat în stilul caracteristic, după cea mai recentă victorie cu Al-Nassr. Un gest aparent inofensiv însă, care se pedepsește cu închisoarea, a atras atenția tuturor.

imagini cu cristiano ronaldo la Al-Nassr Galerie
Gestul religios pentru care Cristiano Ronaldo riscă să fie arestat în Arabia Saudită | Profimedia

Cristiano Ronaldo este unul dintre cele mai îndrăgite și cunoscute staruri din lumea întreagă, iar Al-Nassr a plătit bani grei pentru a-l aduce în Arabia Saudită. Cu toate acestea însă și el este obligat să se conformeze acelorași reguli și recent un gest făcut de el a atras atenția tuturor.

Cum a încălcat legea Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Cum ar putea fi sancționat

După cel mai recent meci pe care Al-Nassr l-a câștigat cu 1-0 cu Al-Shorta, din semifinalele Cupei Campionilor Arabiei, Cristiano Ronaldo s-a bucurat în stilul său caracteristic. Un gest însă al celebrului fotbalist a atras toată atenția asupra lui și acum, acesta riscă să fie arestat în Arabia Saudită.

Potrivit spynews.ro, fotbalistul s-a închinat pe teren, făcând semnul crucii catolice gest care, potrivit Tuttosport, este interzis prin lege.

Sursa menționată anterior notează că, potrivit legii în vigoare, persoanele aflate pe teritoriul țării arabe nu au voie să arate în public că sunt creștine. Mai mult decât atât, gestul făcut de starul portughez este, în mod normal, sancționat cu închisoarea.

Citește și: Gestul grandios făcut de Cristiano Ronaldo pentru a obține numărul de telefon al unei membre Pussycat Dolls. Ce a oferit la schimb

Ce aliment secret consumă Cristiano Ronaldo pentru a fi în formă permanent. Ce nu lipsește deloc din dieta fotbalistului

Cristiano Ronaldo este foarte atent la ceea ce consumă zi de zi, iar bucătarul său a făcut dezvăluiri cu privire la regimul său alimentar.

Cristiano Ronaldo are o dietă bogată în proteine și carbohidrați sănătoși care provin din fructe și legume. Fotbalistul consumă un aliment magic aproape zi de zi, iar acesta este chiar la îndemâna tuturor. Carnea de pui este nelipsită din meniul lui, la fel și cea de pește.

Sportivul, potrivit bucătarului său, are zile în care mănâncă chiar și de 6 ori pe zi. Dimineața, Cristiano Ronaldo consumă un iaurt dregesat alături de șuncă și brânză. În zille când acesta nu are timp să ia micul dejun, alege să bea un suc de avocado pentru că este cunoscut pentru proprietățile sale hrănitoare.

Citește și: Unul din cele mai preţioase obiecte personale ale lui Cristiano Ronaldo, cumpărat pe o sumă uriaşă. Cât a plătit un milionar

Pentru masa de prânz, acesta are două feluri de mâncare. Unul dintre acestea este bazat pe friptură de pui cu salată și ton sau cod.

Acesta este împotriva băuturilor cu zahăr și le recomandă tuturor să nu le mai consume.

„Nu există alimente scumpe. Folosesc alimente organice și naturale precum carnea de vită, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru.

Desigur, totul este combinat cu un antrenament greu. Dar odihna este la fel de fundamentală ca antrenamentul și alimentația , chiar și după-amiaza, plus mâncatul devreme seara.”, a dezvăluit bucătarul lui Cristiano Ronaldo, în timpul unui interviu acordat pentru The Mirror, potrivit playsport.ro.

În AntenaPLAY, Super – gala Glory 87 LIVE VIDEO, sâmbătă, 19 august, de la 21:00. Debut pentru Cristian Ristea... Liga Portugal e live în AntenaPLAY! Vezi meciurile etapei și evoluțiile românului Alexandru Dobre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x