Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu Lavinia Miloșovici și cum arată acum sportiva. A luat ultima notă 10 din istorie la gimastică

Lavinia Mioloșovici este considerată cea mai valoroasă gimnastă româncă a anilor '90. Are în palmares 19 medalii mondiale și olimpice. Iată ce mai face sportiva care a luat nota 10 la finala de la sol la Jocurile Olimpice de la Barcelona.

colaj de imagini cu lavinia milosovici imbracata in echipament sportiv Galerie
Lavinia Mioloșovici este considerată cea mai valoroasă gimnastă româncă a anilor '90. Are în palmares 19 medalii mondiale și olimpice | Profimediaimages.ro

În prezent, Lavinia Miloșovici are 44 de ani și este antrenoare la Lugoj. Sportiva s-a retras, în urmă cu mai bine de zece ani, din gimnastică, sportul pe care l-a iubit și practic cu drag.

Povestea Laviniei Miloșovici

Originară din Lugoj și crescând într-o familie de sportivi, Laviniei Miloșovici i-a venit natural să iubească sportul. Mama sa practica volei-ul, în vreme ce tatăl ei a fost luptător de lot național.

Citește și: Larisa Iordache nu va concura în finala de la bârnă la Jocurile Olimpice 2020. De ce s-a retras gimnasta

Încă de mică, ”Milo” mergea la sala de sport împreună cu tatăl său. Astfel, a cunoscut gustul gimnasticii de la o vârstă fragedă. De atunci, alături i-a avut pe părinții săi care au susținut-o la fiecare pas. Nu avea să regrete decizia de a îmbrățișa gimnastica pentru că Lavinia Miloșovici este ultima gimnastă care a primit nota de 10.

Chiar dacă lucrurile au mers cum și-a dorit în plan profesional, Lavinia nu a fost la fel de norocoasă în plan profesional. În urmă cu 12 ani, ea și-a pierdut copilul de patru ani din cauza unei boli a sistemului nervos.

Micuța sportivei s-a născut prematur, cu o greutate de 1,1 kg. Lavinia Miloșovici și soțul ei au depus eforturi mare pentru ca fetița lor să se însănătoșească.

Citește și: Jocurile Olimpice 2020. Care sunt cele mai frumoase sportive. Tânăra care conduce topul i-a refuzat pe cei de la Playboy

Au mers, inclusiv în China, pentru a o supune unui tratament de specialitate. Operația părea că a decurs bine, după cum anunțau specialiștii.

„Denisa Miloşovici a acceptat transplantul pe 31 iulie, iar operaţia a decurs normal. Acum fetiţa este într-o stare foarte bună. Sperăm ca, în scurt timp, aceasta să se vindece”, declara la vremea respectivă asistenta medicului care a realizat intervenția.

Citește și: Alica Schmidt, cea mai sexy sportivă de la Jocurile Olimpice 2020, a primit o ofertă la care nu se aștepta

Din păcate, fetița Laviniei Miloșovici nu a rezistat. Lavinia Miloșovici mai are doi băieți: Cosmin Mihai, în vârstă de 8 ani și Andrei Nicolae, în vârstă de 4 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Performanțele GASGAS la Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu de hard enduro din lume... Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live. Ce loc ocupă în prezent sportiva, după ce a pierdut 190 de punc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x