Antena Căutare

Ce salariu primește Ianis Hagi la Rangers. Românul se află în topul celor mai bine plătiți jucători din echipa scoțiană

Ianis Hagi este unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai echipei de fotbal Rangers. Fiul lui Gheorghe Hagi ar emotive să-și dea toată silința în echipa scoțiană.

Ianis Hagi, pe terenul de fotbal, zâmbind, îmbrăcat în uniformă albastră Galerie
Ianis Hagi este mijlocaș la Rangers și are un salariu cu care se poate mândri | gettyimages.com

SalarySport.com a făcut un top al salariilor jucătorilor de la Rangers, echipă la care activează și Ianis Hagi. Fiul lui Gheoghe Hagi se află în topul celor mai bine plătiți jucători ai echipei de fotbal scoțiene.

Cel mai bine plătit jucător de la Ragers este columbianul Alfredo Morelos. El primește 33 de mii de lire pe sătămână și 1,716,000 de lire pe an. Ianis Hagi este pe locul 4 în topul salariilor jucătorilor echipei scoțiene. Românul primește săptămânal un salariu de 21 de mii de lire, adică aproximativ 120.440 de lei.

Câți bani câștigă Ianis Hagi pe an de la Glasgow Rangers

Anual, remunerația lui Ianis Hagi în echipa scoțiană ajunge la 1,092,000 lire, adică undeva la 6.265.700,51 de lei.

Ianis Hagi s-a născut la Istambul în 1998, pe vremea când tatăl său juca la Galatasaray. La doar 10 ani a fost înscris la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Și-a făcut debutul în liga I la FC Viitorul Constanța la vârsta de 16 ani.

Ca jucător al echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi a avut mai mult performanțe. Un moment emoționant din cariera sa a fost atunci când i-a urat tatălui său „La mulți ani” după ce a înscris două goluri pentru echipa scoțiană.

Gheorghe Hagi, mândrul tată a doi copii care și-au consturit cariere de succes.

Gheorghe Hagi este tatăl a doi copii: Ianis și Kira Hagi, amândoi dând dovadă de ambiție și talent în domeniile în care activează.

Citește și: Gheorghe Hagi a împlinit 56 de ani. Cristiano Ronaldo și Neymar sunt născuți în aceeași zi cu „regele fotbalului românesc"

Ianis Hagi, un fotbalist de succes

Dacă la cei 22 de ani ai săi ianis Hagi a devenit un fotbalist recunoscut pe plan internațional și Kira Hagi, de 25 de ani, est eo actriță desăvârșită.

În anul 2021 Ianis Hagi a fost desemnat de cei de la Rangers cel mai bun tânăr jucător al sezonului.

Citește și: Ianis Hagi speră că şi-a făcut familia mândră după ce a marcat două goluri în meciul Rangers - Braga

Kira Hagi, o actriță de succes

Deși tatăl său își dorea ca aceasta să facă carieră în tenis, Kira visează să devină actriță. Cu acest gând, fiica lui Gică Hagi a părăsit România să studieze din greu în străinătate.

Debutul în actorie și l-a făcut în 2014, când a jucat rolul protagonistei în "București, te iubesc". Au urmat apariții pe scena Teatrului de Comedie, unde a fost remarcată de George Mihăiță.

În același an, Kira Hagi a plecat în SUA, pentru a studia actoria. Acolo nu s-a bucurat doar de viața de student, ci a și lucrat la o companie care se ocupa cu dezvoltarea conținutului digital pentru industria filmului.

În pandemie, Kira s-a întors pe scenă, într-o nouă piesă de care a fost foarte încântată. Recent, Kira Hagi a dezvăluit că este pasionată și de pictură.

Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo se vor ține fără spectatori. Acestea vor avea loc sub restricțiile stării de urgență... Simona Halep nu mai e pe locul 3 în clasamentul WTA. Cine a "detronat-o" și ce altă jucătoare de tenis a ieșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x