Antena Căutare

Ciprian Tanasa a semnat Metalurg Donetsk

Fostul atacant al Universitatii Craiova, Ciprian Tanasa, a declarat, ca a semnat un contract pe trei ani cu formatia ucraineana Metalurg Donetsk, la care a sustinut probe de joc in ultimele zile.

"M-am inteles cu Metalurg pentru un contract pe trei ani, sper sa fie mai bine decat la Universitatea Craiova. Am un contract bun si sunt multumit de conditiile de aici, este vorba de una dintre echipele bune ale Ucrainei", a spus Tanasa.

Fotbalistul in varsta de 28 de ani si-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova in urma cu doua saptamani, dupa ce conducerea clubului s-a declarat dezamagita de atitudinea sa. El fusese achizitionat in vara lui 2007, impreuna cu Andrei Prepelita, de la FC Arges, iar in turul acestui sezon a evoluat la Politehnica Iasi sub forma de imprumut.

Metalurg Donetsk, la care au activat in trecut Marian Aliuta si Daniel Florea, se afla in acest moment pe locul 4 in clasamentul campionatului Ucrainei.

sursa:newsin.ro
FIFA si UEFA se opun politicii de localizare a jucatorilor pentru controalele antidoping... Adrian Mutu si barbarii cei cruzi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x