Antena Căutare

Cu ce sumă a vândut Simona Halep vila în care a locuit alături de Toni Iuruc. Cine a cumpărat-o

Simona Halep a încasat o sumă impresionantă pe vila în care a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc. Iată cine a cumpărat-o și ce avere a primit sportiva pe ea.

Colaj cu Simona Halep și Toni Iuruc în două ipostaze diferite Galerie
Simona Halep a încasat o sumă impresionantă pe vila în care a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc | Hepta

În ultima perioadă, Simona Halep a trecut prin câteva evenimente dificile în ceea ce privește viața sa profesională. Sportiva este în continuare suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat.

Situația a făcut-o pe jucătoarea de tenis să acorde mai multă atenție vieții personale. Așadar, Simona Halep s-a bucurat de timpul liber, rezolvând câteva aspecte legate de fosta relație alături de Toni Iuruc.

Citește și: Simona Halep a anunțat decesul bunicii sale. Mesajul dureros pe care l-a publicat pe rețelele sociale: „Cea mai puternică femeie”

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că sportiva a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de afacerist. La scurt timp de la cununia civilă, cei doi au decis să divorțeze de comun acord, fără a stârni prea multă agitație în presă cu despărțirea lor.

Cu cât a vândut Simona Halep vila în care a locuit alături de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au fost destul de discreți după ce au luat-o pe drumuri separate. Cei doi nu au oferit prea multe detalii despre motivul despărțirii, preferând să țină aceste informații cât mai departe de ochii curioșilor.

La aproximativ 8 luni de la semnarea actelor de divorț, jucătoarea de tenis a luat o decizie foarte importantă în legătura cu vila în care a locuit alături de fostul soț. Aceasta s-a decis să o vândă pe o sumă impresionantă.

Astfel, Simona Halep a dat cea mai luxoasă și scumpă locuință din cartierul Primăverii Irinei Guzu, fondatoarea grupului Duraziv, potrivit prosport.ro care citează cancan.ro. Suma pe care și-a vândut casa a fost de 5 milioane de euro plus TVA.

Conform sursei citate, un milion de euro i-a fost dat deja jucătoarei de tenis, urmând ca restul sumei să ajungă la ea până în vară.

Citește și: Simona Halep, escapadă romantică de Valentine’s Day. Românca riscă patru ani de suspendare. Unde a plecat

Vila situată pe strada Herăstrău, din București, a fost echipată cu tehnologie avansată. Terenul are o suprafață măsurată de 398 mp (din acte 291 mp) și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 mp.

În prezent, Simona Halep locuiește la Rahmaninov Residence. Un apartament în această locație exclusivistă valorează între 840.000 și 4.000.000 de euro.

Cum au anunțat Toni Iuruc și Simona Halep despărțirea

La un an de la căsătorie, Toni Iuruc și Simona Halep au hotărât că este mai bine să meargă pe căi separate. Vestea că sportiva și soțul ei divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere, generând o mulțime de reacții în rândul fanilor.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!", a transmis afaceristul în urmă cu ceva timp, potrivit fanatik.ro.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect", a scris Simona Halep în mediul online.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x