Antena Căutare

Simona Halep a anunțat decesul bunicii sale. Mesajul dureros pe care l-a publicat pe rețelele sociale: „Cea mai puternică femeie”

Sportiva a făcut marele anunț pe contul său de Instagram. Află din rândurile de mai jos care a fost mesajul extrem de emoționant pe care l-a scris pe rețelele sociale.

simona halep, îmbrăcată în negru, la un microfon, cu părul prins Galerie
Simona Halep a anunțat decesul bunicii sale. Mesajul dureros pe care l-a publicat pe rețelele sociale: „Cea mai puternică femeie” | Hepta

Familia Simonei Halep este în doliu! După mai multe necazuri care au venit în lanț încă de anul trecut, sportiva a mai primit o veste tristă. Bunica ei, strigată Maia, s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani, Simona pierzând una dintre cele mai dragi ființe din viața ei, potrivit Adevărul.

Citește și: Verdict trist pentru Simona Halep. Când se va putea întoarce pe teren după scandalul de dopaj

Bunica Simonei Halep s-a stins din viață. Care e mesajul plin de durere publicat de sportivă pe rețelele sociale

Simona Halep trece prin clipe dificile în aceste momente. Bunica ei, „cea mai puternică ființă” pe care a cunoscut-o, a murit. Anunțul a fost făcut chiar de sportivă prin intermediul unei postări la Instastory, acolo unde a publicat o fotografie alb-negru care o surprinde pe ea alături de bunicii săi. Imaginea încărcată de emoție a fost completată și de un mesaj plin de durere:

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona pe Instastory.

Citește și: Simona Halep, escapadă romantică de Valentine’s Day. Românca riscă patru ani de suspendare. Unde a plecat

Ce spunea bunica Simonei Halep despre campioană: „Juca tenis până rupea pereţii”

Simona Halep și-a petrecut mare parte din copilărie la casa bunicilor ei din localitatea Stejaru, județul Tulcea, potrivit Adevărul.

La un moment dat, bunica Simonei Halep, care purta același nume ca sportiva, a vorbit despre nepoata ei și pasiunea acesteia pentru tenis, amintindu-și cum copila nu lăsa mingea din mână niciodată, potrivit unui interviu acordat pentru Libertatea și citat de Fanatik și Adevărul:

„Am crescut-o ca pe ochii din cap. O plimbam pe aici toată ziua cu căruciorul. Uite aici, la casa asta de vizavi, stătea unul, un român, și îi spuneam să o lase să se joace la el la perete că e mai aproape și o lăsa. Aici stătea toată ziua și paca-paca. Când mă trezeam dimineața o găseam aici la peretele ăsta, bătea mingea de la patru ani.”, povestea bunica Simonei Halep despre debutul nepoatei sale, citată de Libertatea.

„Juca doar tenis până rupea pereţii.“/„Când era mică și se juca pe aici tenis, toți unchii spuneau că ea este fată, de ce să bată mingea, dar taică-su le răspundea că dacă-i place fetei să joace tenis el vinde tot. Lui Stere i-a plăcut sportul, știți, el a fost fotbalist.”, a mai declarat bunica Simonei Halep pentru sursa citată.

Mai târziu, când Simona Halep avea să ajungă celebră, bunicii ei au continuat să spună despre nepoata lor că a rămas o fată simplă, cu mult bun simț și care îi ajuta, uneori, și cu bani, potrivit Adevărul.

Trecem la ora de vară pe 26 martie 2023. Cum se schimbă ora și de ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x