Antena Căutare

David Popovici poartă la mână același ceas avut de James Bond, în seriile cu Daniel Craig. La ce sumă se ridică accesoriul fabulos

David Popovici a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram ce accesoriu deosebit poartă la mână. Ceasul elvețian are o lungă istorie, fiind și cronometrul oficial al Jocurilor Olimpice. David Popovici însă a subliniat într-un story ulterior că și James Bond, din seriile cu Daniel Craig, putea la mână același ceas.

colaj foto cu david popovici si ceasul pe care il poarta pe mana Galerie
David Popovici poartă la mână același ceas avut de James Bond, în seriile cu Daniel Craig. | Gettyimages.com/Captură Instagram

David Popovici a postat una dintre secvențele iconice din filmul James Bond, când actorul principal Daniel Craig se afla în timpul misiunii, iar alături de el a apărut o domnișoară care avea să-l însoțească.

Însemnătatea ceasului pentru David Popovici este și legată de sport. Dincolo de sensul conotativ, Omega este cronometrul oficial al Jocurilor Olimpice din 1932 și a fost cronometrul oficial al Jocurilor Olimpice de vară și de iarnă de atunci, dar și în prezent.

Citește și: David Popovici, gest superb înainte de a împlini 19 ani. Cui „donează” sportivul ziua lui de naștere: „De ziua mea aleg să cred!”

David Popovici poartă la mînă o bijuterie care poate ajunge și la zeci de mii de euro

David Popovici a publicat un story pe Instagram în care dezvăluie oamenilor ca noul său accesoriu este un ceas Omega. Ceasul Omega din seria Speedmaster a fost ales de NASA pentru a fi primul ceas purtat pe Lună în timpul misiunii Apollo 11, și seria Seamaster, cunoscută pentru rezistența sa la apă și pentru faptul că a fost ales ca ceasul oficial al personajului James Bond în filmele franșizei, potrivit zealande.com.

Ceasurile pot începe de la câteva sute de dolari și pot ajunge la câteva zeci de mii de dolari sau chiar mai mult pentru modelele de lux sau edițiile limitate. În România se găsesc și ceasuri care pornesc de la 2.000 de lei și pot ajunge lejer la peste 10.000 de lei.

Citește și: David Popovici s-a luat la întrecere cu copiii de 10 ani, la Londra. Imaginile adorabile din bazin | VIDEO

David Popovici și-a donat ziua de nștere la împlinirea vârstei de 19 ani

Deşi în acest an nu a reuşit să-şi apere titlurile mondiale la 100 metri liber şi 200 metri liber, David Popovici a luat Bacalaureatul cu media 8.65 şi va fi student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti.

Tot în acest an, David Popovici a reuşit să-şi asigure calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

David Popovici s-a născut în Bucureşti şi a început înotul la vârsta de patru ani, la bazinul „Lia Manoliu“, la recomandarea unui medic ortoped pentru a corecta scolioza aflată în stadiu incipient. La vârsta de 9 ani a început să se antreneze la Aqua Team Bucureşti, cu Adrian Rădulescu, fost înotător, doctor în performanţă atletică, specializat în înot.

David Popovici, legitimat la Dinamo, a ales în acest an să îşi doneze ziua de naştere pentru ca 5 fraţi muzicieni, toţi performanţi, să aibă parte de un cămin stabil, unde visele să devină realitate.

Pentru ca cei 5 fraţi să îşi poată urma pasiunea fără nesiguranţa zilei de mâine, este necesară strângerea sumei de 45.000 de euro. Iniţiativa Hope and Homes for Children, Fundaţie al cărei Ambasador este David Popovici, îşi propune să le ofere liniştea unui cămin al lor şi şansa de a avea propriul drum către lumea muzicii.

Cinci tineri muzicieni, peste 100 de medalii: Andrei cântă la vioară şi a absolvit Conservatorul; Matei şi Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator; Teodor şi David, în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, se pregătesc amândoi pentru aceeaşi facultate.

În doar zece zile de la startul campaniei, David Popovici a reuşit să adune aproximativ 34.000 de euro din cei 45.000 de euro necesari.

Citește și: David Popovici a întrerupt un meci de fotbal în vacanța petrecută acasă la iubita lui. Gestul sportivului pentru portar | Exclusiv

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x