Antena Căutare

David Popovici a întrerupt un meci de fotbal în vacanța petrecută acasă la iubita lui. Gestul sportivului pentru portar | Exclusiv

Aflat în vacanță alături de iubita sa, în orașul natal al acesteia, David Popovici a fost protagonistul unui moment inedit. Cei doi se aflau la plimbare, când au fost abordați de un fan al sportivului român, iar ce a urmat a stârnit hohote de râs.

imagine cu david popovici si mai multi fani pe terenul de fotbal Galerie
Gestul pe care l-a făcut David Popovici pentru o echipă de fotbal din localitatea natală a iubitei sale | Antena 1

David Popovici se bucură din plin de timpul liber! Spotivul român se află în continuare în vacanță și petrecere clipe de neuitat alături de iubita sa. Deși a ales un orășel liniștit de pe Valea Prahovei, recordmenul nu poate trece neobservat de ochii vigilenți ai fanilor săi. El a fost surprins în tribuna unui meci de fotbal și ce a urmat a stârnit hohote de râs.

După efortul admirabil depus în cadrul Campionatelor Mondial de Înot din Japonia, dar și reușitele de la Bacalaureat și admiterea la facultate, David Popovici își petrece timpul cu cei dragi. Potrivit surselor a1.ro, campionul mondial de anul trecut și iubita sa, Taisia Nițuleasa, s-au retas la Câmpina, orașul natal al tinerei, pentru câteva zile de relaxare.

David Popovici a mers acasă la iubita lui, în vacanță. Cum a reacționat o echipă de fotbal, când l-a văzut în tribună: „Portatul a fugit spre el”

David Popovici nu se ferește de fanii săi, nici atunci când se află în vacanță. Tânărul sportiv a făcut un gest admirabil pentru un bărbat din localitatea natală a partenerei lui.

Potrivit declarațiilor martorilor, cei doi se aflau la plimbare atunci când au trecut pe lângă un teren de fotbal din zona Muscel, a municipiului Câmpina. Curios, sportivul a urcat în tribună pentru a urmări câteva pase, moment în care portatul uneia dintre echipe l-a zărit.

Citește și: Cum au arătat David Popovici și iubita lui la balul de absolvire. Imaginea înduioșătoare cu sportivul și Taisia pe ringul de dans

Chiar dacă era în timpul meciului, acesta și-a lăsat poarta liberă, iar echipa adversă a profitat de clipa de neatenție și chiar a marcat un gol. În acel moment, meciul de fotbal s-a întreupt, iar David Popovici a coborât din tribune pentru a se fotografia cu toți.

„Jucam fotbal și portatul a vazut ca era Popovici cu o fată în tribună. A fugit la el să îl roage să facă o poză, noi am luat gol pentru că nu mai aveam portar. Îți dai seama că ne-am oprit toți și el a fost drăgut și a venit pe teren să facă o poză cu noi”.

În plus, el nu s-a ferit să interacționeze cu cei aflați pe terenul de fotbal și, întrebat ce face prin zonă, a dezvăluit că a venit acasă la iubita lui, Taisia.

„Din ce am înțeles prietena lui e din zonă. L-a intrebat cineva ce face aici și a zis că a venit la prietenă. Acum...nu știu sincer de unde e ea, dar a fost toată săptămâna prin Câmpina”, a declarat unul dintre membri echipei de fotbal, pentru a1.ro.

În urmă cu doar câteva zile, David Popovici a fost surprins și la Băile Sărate de la Telega și a surprins cu modestia sa. Într-un short albastru și plin de sare din cap până în picioare el s-a lăsat fotografiat de un fan și chiar au făcut și un selfie împreună.

Citește și: Imaginea emoționantă cu David Popovici de la absolvire. Ce i-au transmis dascălii la finalul celor 12 clase

Destinația modestă din România aleasă de David Popovici pentru vacanță. Cum a fost surprins de un turist | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x