Antena Căutare

David Popovici, gest superb înainte de a împlini 19 ani. Cui „donează” sportivul ziua lui de naștere: „De ziua mea aleg să cred!”

David Popovici împlinește 19 ani pe 15 septembrie, iar cu puțin timp înainte de aniversare, campionul nostru a anunțat că „își donează ziua de naștere”. Sportivul dorește să ajute 5 frați muzicieni să aibă o casă.

Colaj cu David Popovici Galerie
David Popovici își donează ziua de naștere | gettyimages.com

David Popovici a făcut apel la români să doneze pe hhc.galantom.ro/p/david pentru ca lipsurile financiare să nu le răpească tinerilor muzicieni șansa de a excela. De ziua lui de naștere, înotătorul a dorit să-i ajute pe Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi pe mama lor să aibă o locuință. O persoană dintre cele care donează va avea ocazia să se întâlnească cu David Popovici. Persoana va fi stabilită prin tragere la sorți.

Citește și: David Popovici s-a luat la întrecere cu copiii de 10 ani, la Londra. Imaginile adorabile din bazin | VIDEO

Sportivul a subliniat faptul că el a avut parte de susținerea părinților în carieră, iar performanța în general are nevoie de susținere.

„De ziua mea aleg să cred! Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani. Și nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinți care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanță. Pentru că, fără susținere, un copil nu poate excela, oricât și-ar dori de mult.”, a spus David Popovici.

Citește și: David Popovici a întrerupt un meci de fotbal în vacanța petrecută acasă la iubita lui. Gestul sportivului pentru portar | Exclusiv

Campionul nostru a anunțat că e nevoie de 45.000 de euro pentru ca cei 5 muzicieni talentați să aibă o locuință.

„Pentru toată rezilienţa, pasiunea pentru muzică şi puterea acestor băieţi, de care nu mulţi dintre noi am fost capabili, de mici copii - eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna.” a mai spus David.

Citește și: Cum au arătat David Popovici și iubita lui la balul de absolvire. Imaginea înduioșătoare cu sportivul și Taisia pe ringul de dans

„Prin susţinerea lor şi solidaritatea noastră, putem contribui la un viitor mai bun pentru aceşti tineri pasionaţi şi talentaţi. Mulţumim, David, pentru că de ziua ta crezi în puterea lui Noi şi în puterea noastră de a face şi de a ne face Bine”, afirmă Robert Ion, Director General Hope and Homes for Children România.

Pe pagina de Facebook a Hope and Homes for Children Romania a fost postată o fotografie cu David Popovici și cei 5 frați, alături de mesajul:

„De ziua lui, campionul nostru alege să ofere un Acasă, pentru ca excelența în muzică să câștige în fața vulnerabilității. Fii cel care îi urează „La Mulți Ani!". Primul pas este să dai click aici: https://hhc.galantom.ro/p/david și să faci o donație. Cui oferi speranță dacă donezi? Lui Andrei, Matei, Bogdan, Teodor și David, cei 5 frați muzicieni, crescuți doar de mamă.
Ai timp până pe 30 septembrie să îi faci un cadou lui David, printr-o donație către cei 5 frați. Ulterior, poți fi cel care îl va întâlni pentru mulțumiri personale. Tragerea la sorți va avea loc până cel târziu la 30 octombrie 2023.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x