Antena Căutare

DOLIU în sportul românesc! Fost campion național la atletism, găsit mort într-o cameră de hotel

Fostul campion naţional la atletism, Dumitru Mihăilescu, a fost găsit mort, luni, în jurul orei 05:00, într-o cameră de hotel din Poiana Braşov. „Fostul campion avea 65 de ani şi era expert sportiv din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanţa.

Fostul campion naţional la atletism, Dumitru Mihăilescu, a fost găsit mort, luni, în jurul orei 05:00, într-o cameră de hotel din Poiana Braşov. „Fostul campion avea 65 de ani şi era expert sportiv din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanţa.

„Azi dimineață, în jurul orei 05.00, a fost identificat un bărbat de 65 de ani. Nu prezintă urme de violenţă pe corp sau urme de forțare a ușii. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Braşov.

Primele verificări efectuate de poliţiştii din Braşov arată că fostul campion național la atletism, Dumitru Mihăilescu, ar fi murit în timpul somnului, luni dimineaţă, într-un hotel din Poiana Braşov, unde acesta era în concediu, relatează Mediafax.

Clubul Farul Constanţa la care era angajat ca expert sportiv a emis, luni, un comunicat oficial prin care a confirmat decesul fostului campion naţional la atletism.

„În zorii zilei de luni, 23 iulie 2018, a încetat să bată inima mare a bunului nostru coleg şi prieten, Dumitru Mihăilescu- Mişu, expert sportiv în cadrul clubului. După mai bine de 40 de ani, timp în care a activat la club că sportiv, antrenor, metodist, director şi expert sportiv a încetat activitatea brusc, cu 20 de zile înainte de pensionare. Dragul nostru ai plecat într-un lung concediu înainte de pensie, pensie pe care o aşteptai cu nerăbdare. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază!”, se arată în comunicatul citat.

Fost atlet de performanţă, legitimat la CS Farul timp de 16 ani, Dumitru Mihăilescu a devenit, după retragere, antrenor, metodist, director şi expert sportiv în cadrul clubului.

Tragere la sorți Europa League! FCSB, ”U” Craiova și Viitorul și-au aflat adversarii din turul 3. Echipa din Croația, Ge... CFR Cluj - Malmo FF, turul 2 preliminar din Liga Campionilor! Clujenii încep drumul către grupe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x