Antena Căutare

Fotbalist cunoscut, dat afară de la club, după ce a apărut pe un site de întâlniri. Ce a putut să scrie acolo

Emirhan Delibas, atacantul de la Beşiktas, a fost dat afară după ce clubul a găsit un detaliu inedit în descierea sa de pe un celebru site de întâlniri.

colaj foto jucator de fotbal cazut la pamant cu mingea si captura profil de intalniri Galerie
Fotbalist cunoscut, dat afară de la club, după ce a apărut pe un site de întâlniri. Ce a putut să scrie acolo | Shutterstock & Instagram

Clubul de fotbal Besiktas a reziliat contractul lui Emirhan Delibas - după ce profilul său de pe un site întâlniri a devenit viral în mediul online. Potrivit comunicatului, tânărul în vârstă de 21 de ani, a părăsit clubul de comun acord, deși a negat că profilul este al lui și l-a etichetat ca fiind „fals”. Delibas a avut doar două apariții la seniori pentru Besiktas, înainte de a pleca, după ce a promovase de la echipa de tineret.

Ce scria pe profilul lui Emirhan Delibas. Atacantul de la Besiktas a fost dat afară după ce un detaliu a atras atenția clubului

Deși nu a fost oferit nicun motiv oficial pentru decizie, se înțelege că ar fi fost legată de presupusul cont al atacantului pe aplicația de întâlniri Bumble, unde acesta ar fi inclus informații false, transmite mirror.co.uk.

Într-o declarație, clubul a spus: "Ne-am despărțit de fotbalistul profesionist Emirhan Delibas de comun acord. Îi dorim succes în viitoarea sa carieră".

Citește și: Cum a rămas Cristi Tănase fără dinții din față, după ce a spus că nu a fost bătut. A fost găsit pe jos, în fața ușii, sângerând

În imaginea de la profilul său de pe site-ul de întâlniri Delibas apare într-o baie, îmbrăcat în echipamentul de antrenament al lui Besiktas și cu o cană în mână. De asemenea, fotografie este însoțită de numele și vârsta lui, pe care fotbalistul a „umflat-o” puțin.

Acestia susținea că are, de fapt, 24 de ani. În descriere, el a mai menționat că este fotbalist înregistrat la Beșiktaș, și-a notat contul de Instagram și a dezvăluit că nu este în căutare de o relație serioasă, ci doar „ceva casual”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, jucătorul de fotbal a revenit cu o declarație pe contul lui de Instagram și a reiterat că profilul de pe site-ul de întâlniri nu a fost făcut de el.

„Resping calomniile făcute de conturile false și aș dori să afirm că loialitatea mea față de echipă nu poate fi pusă la îndoială. Beșiktaș este o responsabilitate pentru mine. Dragostea vostră a fost cea mai mare motivație a mea”.

Citește și: Cum a reacționat profesoara de istorie care și-a învoit elevul pentru a ajunge la meciul Oțelului. Povestea din spatele imaginii

Delibas a jucat pentru Besșiktaș în ianuarie, meciul cu Kasimpasa din Super Liga când echipa sa a suferit o înfrângere. De asemenea, a avut o scurtă intervenție în Europa Conference League pentru echipa turcă, deși totalul aparițiilor sale în acest sezon a ajuns la doar 14 minute.

Tânărul în vârstă de 21 de anu și-a început cariera în echipa de tineret, la Besiktas în 2010, când avea doar șapte ani. Delibas a reprezentat Turcia și în campionatele U-17, U-18 și U-19.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x