Antena Căutare

Gigi Becali schimbă primul ”11” al FCSB pentru meciul din Europa League! Dispar din echipă 5 milioane de Euro

FCSB va debuta joi, de la ora 18:30, în turul 2 preliminar al acestui sezon de Europa League. Vicecampioana României va da piept cu slovenii de la Rudar Velenje, într-un meci în care românii pleacă mari favoriți, cel puțin pe hârtie. Pentru meciul din Slovenia, ”antrenorul” Gigi Becali face două mutări importante.

Astra - FCSB 1-0, din debutul sezonului de Liga 1, a fost picătura care a înecat sistemul 4-3-3 pe care Becali i l-a impus subordonatului Dică. Cum echipa nu a funcționat, vinovați au fost găsiți jucătorii. O parte dintre ei nu au ”executat” spectacolul așteptat de lojă, iar în meciurile cu Rudar din Europa League și Dinamo din Liga 1 vor sta pe bancă.

Imediat după eșecul de la Giurgiu, Becali a criticat dur jocul echipei şi a afirmat că fotbaliştii din actualul lot nu pot evolua în sistemul 4-3-3. Astfel, omul cu banii de la gruparea roş-albastră a comandat revenirea la 4-2-3-1, lucru care se va întâmpla odată cu următoarea întâlnire.

”Ca să ai mingea trebuie să ai jucători inteligenţi. Sistemul ăsta de 4-3-3 e sistem greu. Nu poţi juca aşa cu oricine. Ne întoarcem noi la oile noastre, la 4-2-3-1, că ăsta e greu. Îl schimbăm, gata! Eu mă gândeam la multe, nu ştiam ce jucători avem. Ia, tu, Tănase, ia, tu, Coman, ia, tu, Bălaşa, staţi voi în tribune! Să joace doar Man, Benzar, Moruţan şi Teixeira. Jucăm în 4 jucători, mai aducem 6 copii şi am terminat bâlciul. Nu am ce să fac. Să fie batjocură până la capăt. Eu nu înţeleg ce sistem e ăsta. O plimbau între fundaşi şi restul erau 6 inşi în faţă”, a spus Becali.

Cel mai probabil, în linia defensivă nu vor fi operate modificări, deși Bălașa a fost luat la ”11 metri”. În ofensivă va reveni în echipă Gnohere, iar Moruţan va fi folosit în spatele vârfului şi va fi noul "număr 10" de la FCSB. Man şi Tănase vor fi extreme, în timp ce Coman va dispărea din primul 11. La fel se va întâmpla şi cu Nedelcu, locul său fiind luat de Moruţan.

FCSB va reveni la 4-2-3-1 cu Rudar și poate arăta astfel: Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Planic, Junior Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Moruţan, Tănase - Gnohere

Cum a jucat FCSB cu Astra: Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Planic, Junior Morais - Ov. Popescu, Nedelcu, Teixeira - Man, Tănase, Coman

”Am dat cinci milioane pe doi jucători, pe Coman şi Nedelcu, şi nu merită”, spunea Becali despre jucători pe care acum îi scoate din echipă, Florinel Coman și Dragoș Nedelcu. De altfel, cei doi au fost schimbați, cel mai probabil de lojă, și la pauză meciului de la Giurgiu cu Astra.

BREAKING NEWS! Ghinion uriaș pentru Simona Halep & co. la tragerea la sorți a meciurilor din turul I de la Fed Cup. ... VIDEO: Diego Maradona lovește din nou, de această dată pe ”partea bahică”. Legendarul argentinian, surprins beat criță l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x