Antena Căutare

Laurențiu Reghecampf, ipostază tandră cu Corina Caciuc, în piscină. Imaginea rară care i-a surprins pe fani

Laurențiu Reghecampf s-a bucurat de puțin timp liber alături de mama mezinului său. Antrenorul de fotbal a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare în piscină alături d eiubita sa.

Colaj cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caicuc Galerie
Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat în piscină alături de iubita sa | Instagram & Hepta

Laurențiu Reghecmapf publică rar imagini cu iubita sa, Corina Caciuc și tocmai de aceea imaginile împreună îi surprind pe urmăritori. Peste 13 mii de fani au apreciat fotografia în care Laurențiu Reghecampf apare ținându-și în brațe iubita. În imagine, Corina Caciuc poartă ochelari de soare și un costum de baie cu model animal print.

Laurențiu Reghecampf, imaginie la piscină cu Corina Caicuc

Imaginea cu Corina Caciuc vine la aproximativ 4 luni de când i-a dăruit un fiu lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a serbat fiul mijlociu, pe Bebeto. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis la vârsta de 14 ani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din imagine fanii au putut citi fericirea și liniștea din privirile lui Laurențiu Reghecampf. Deși este în continuare în proces de divorț, Laurențiu Reghecampf are parte de clipe liniștite alături de iubita sa. Și pe plan profesional se pare că antrenorul s-a liniștit, antrenând în prezent echipa din liga 1 Neftchi Baku, din Azerbaijan.

Laurențiu Reghecampf, în proces de divorț cu Anamaria Prodan

Pe 5 aprilie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la judecătoria Buftea pentru a începe deja actele de divorț. Impresara și copiii săi au ajuns prima dată și au dat declarații presei, ulterior apărând antrenorul care a evitat să stea în fața camerei.

Mai mult, divorțul cu scandal al Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf a ajuns și în presa internațională, mai exact la jurnaliștii polonezi, care au scris despre impresară, dar și despre relația fostului antrenor al Universității Craiova cu actuala lui iubită, Corina Caciuc.

Încă de când s-a aflat de separarea dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, impresara a lansat o serie de acuzații la adresa fostului ei partener, reproșându-i, printre altele, că acesta nu ar mai avea o relație apropiată cu fiul său mijlociu.

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, iar cei doi au devenit de curând părinții unui băiețel, în timp ce antrenorul mai are un fiu mare din primul mariaj. Prodan a susținut însă că Reghecampf se concentrează pe noua lui familie și că și-ar neglija fiul din relația lor.

Citește și: Laurențiu Reghecampf câștigă 40k euro lunar, dar îi plătește fiului o pensie alimentară minusculă. Reacția dură a Anamariei Prodan

Totodată, aceștia au avut contre și pe ajutorul financiar pe care i-l oferă Reghecampf fiului lui. Anamaria Prodan ar fi nemulțumită că antrenorul a cerut instanței să decidă suma pentru pensia alimentară.

„Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!’’, a scris recent Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

În procesul de divorț dintre foștii soți, instanța a decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară lunară pentru fiul lui. Suma trebuie să fie egală cu o treime din veniturile antrenorului.

Judecătorii au stabilit că Laurențiu Reghecampf are de plătit 2000 de euro lunar pensie alimentară pentru fiul său, decizie comentată acid de Anamaria Prodan. Potrivit Spynews, antrenorul ar câștiga în jur de 480.000 de euro pe an.

David Popovici, o nouă medalie de aur la Lima. Prima reacție a băiatului de aur al natației, demnă de un campion mondial... Ce spune Toni Iuruc despre divorțul de Simona Halep, la doar un an de la căsătorie: "De restul se vor ocupa avocați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x