Antena Căutare

Mutu vorbeste despre familie, casa si Alexandra Dinu. Vezi cum reuseste Consuelo sa-l innebuneasca pe Adrian!

Adrian Mutu este unul dintre fotbalistii care vorbesc foarte putin despre viata lor persoanala. Cu toate acestea, Adrian a vorbit despre fosta sotie, despre actuala partenera de viata si despre cei trei copii ai sai.

Mutu vorbeste despre familie, casa si Alexandra Dinu. Vezi cum reuseste Consuelo sa-l innebuneasca pe Adrian!
| gsp.ro

Mutu a recunoscut ca vorbeste foarte des la telefon cu fosta lui sotie, Alexandra Dinu, si ca o sustine in cariera sa artistica. "Am vazut vreo doua filme d-ale ei, o sustin, vorbim foarte des la telefon, asa e normal. Sper ca ea si Mario vor veni acum in Franta sa petrecem mai mult timp impreuna. Lui Mario ii place baschetul, e un baiat ambitios, ca si mine."

Chiar daca pastreaza legatura cu fosta, Adrian spune ca femeia speciala din viata sa este Consuelo: "E o femeie pe care nu o intereseaza ce se spune despre mine. Imi place foarte cum gateste, dar cel mai mult imi place un tacos mexicam, care ma innebuneste."

"Briliantul" si-a luat familia cu el atunci cand s-a transferat la Ajaccio si acum incearca toti patru sa invete cat mai repede limba franceza.



Vezi aici interviul integral cu Adrian Mutu!

Adrian Mutu il contrazice pe Gigi Becali! Vezi ce crede Briliantul despre iubitele de fotbalisti! ... Ajaccio este echipa de la care Mutu se va retrage din fotbal! Vezi care a fost cea mai grava accidentare din cariera ata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x