Antena Căutare

Owen Hargreaves: "Am fost cobaiul medicilor de la Manchester United"

Transferat la Manchester City, mijlocasul nu a uitat de rivalii de la United pe care i-a facut responsabili de lunga perioada in care a fost indisponibil.

Owen Hargreaves a marcat pentru Manchester City in meciul cu Birmingham din Cupa Ligii. Dupa partida, mijlocasul a declarat ca se bucura pentru reusita, dar nu a uitat de rivalitatea dintre cetateni si Manchester United.

El a atacat medicii de pe Old Trafford, sustinand ca ei ar fi responsabili pentru lunga perioada in care a fost indisponibil: „Am fost un cobai pentru ei. Mi-au facut cateva injectii in tendonul lui Ahile, si acesta nu a mai fost niciodata ca inainte. Trebuie sa spun adevarul: ei sunt vinovati pentru ca m-am recuperat atat de greu."

Reactia nu s-a lasat asteptata si a venit de la Alex Ferguson: „Medicii mei sunt geniali. Chiar cred ca le datoram succesele din ultimii ani".

Foto: Hepta

Bologna ii ofera 6.7 milioane de euro pe sezon lui Kobe Bryant... Bernd Schuster, atac fara menajamente la Robben: "E egoist si creeaza doar probleme in vestiar"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x