Antena Căutare

Simona Halep, mesaj nașteptat înainte de Revelion. Ce a spus despre anul în care a fost suspendată

Simona Halep i-a luat prin susprindere pe internauți cu un mesaj postat în mediul online. Ce a ținut să precizeze sportiva care în 2023 a fost suspendată din tenis.

colaj foto simona halep pe terenul de tenis Galerie
Ce spune Simona Halep despre anul în care a fost suspendată, într-un mesaj neașteptat postat în mediul online | Getty Images

Anul ce tocmai a trecut a fost unul plin de provocări pentru Simona Halep. Fostul număr 1 WTA a fost suspendată din tenis și a trecut printr-un divorț dureros de soțul ei, cu foarte puțin timp înainte de cununia religioasă. Imedimentele însă nu i-au știrbit încrederea și ca un adevărat sportiv, românca privește cu speranță către 2024.

Ce spune Simona Halep despre anul în care a fost suspendată, într-un mesaj neașteptat postat în mediul online

Într-o postare publicată pe contul ei de Instagram, Simona Halep a afirmat, într-o postare pe Instagram, că mulţumeşte anului 2023. În plus, sportiva susține că că tot ceea ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv, făcând referire la toate evenimentele neplăcute prin care a trecut în anul precedent.

„Am puterea să spun: Mulţumesc 2023!! Tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv şi nu ţi se întâmplă ţie, ci pentru tine. 2024, abia aştept să te întâlnesc”, a scris Halep într-o postare la Stories pe Instagram.

În imaginea care însoțește mesajul neașteptat, Simona Halep pare a fi în deșert, cu dune de nisip în spate și cu un zâmbet larg pe chip, semn că greutățile prin care a trecut nu i-au tăiat aripile.

Citește și: Simona Halep vinde casa din Snagov în care a locuit cu fostul soț. Ce preț uriaș cere pentru vila cu 9 camere și sală de fitness

Ce despăgubiri usturătoare cere Simona Halep firmei din cauza căreia s-a dopat

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate, a anunțat News.ro. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial va fi valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026.

Halep, de două ori campioană de Grand Slam, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzată de două încălcări separate ale TADP. Prima se referea la un rezultat negativ (AAF) pentru substanţa interzisă roxadustat la US Open din 2022, efectuat prin teste regulate de urină în timpul competiţiei. Cea de-a doua acuzaţie se referea la nereguli în paşaportul biologic al sportivului (ABP).

Potrivit Eurosport, avocații Simonei Halep au confirmat că au intentat proces firmei canadiene care a produs suplimentul Keto MCT, responsabil de valorile care o incriminează pe sportivă. Quantum Nutrition, cu sediul în Ontario, Canada, este firma care a produs suplimentul. Keto colagenul respectiv este vândut sub formă de pudră și poartă un nume de insulă grecească: Schinoussa.

ProSport scrie că românca ar putea cere daune financiare de până la peste 10 milioane de dolari, calculate prin raportarea la perioada ei de inactivitate, dar și pierderile comerciale cauzate de prejudiciul de imagine care i-a fost adus.

Citește și: Cazul care îi dă speranțe Simonei Halep. Suspendare ridicată pentru campioana mondială Norah Jeruto

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x