Antena Căutare

Vremea în weekend 13-14 aprilie 2019. Ploi puternice în București și în țară

Vremea în weekend 13-14 aprilie 2019. Ploi puternice în București și la munte. Vremea în România în România se anunță instabilă și cu temperaturi în scădere.

Vremea în weekend 13-14 aprilie 2019. Ploi puternice în București și în țară
vremea in weekend 13-14 aprilie 2019

Vremea în weekend 13-14 aprilie 2019. Ploi puternice în București și la munte. Vremea în România în România se anunță instabilă și cu temperaturi în scădere. Nu scăpăm de ploi!

Vremea în weekend va fi va caractrerizată de vreme cu temperaturi în scădere, în majoritatea regiunilor țării, abaterile termice pozitive față de media climatologică urmând să fie în general cuprinse între 3 și 5 grade Celsius. Cu toate acestea, instabilitatea atmosferică rămâne în crelștere pe măsură ce un nucleu depresionar mediteranean va afecta teritoriul țării noastre, în condițiile deplasării sale dinspre sud-vest către nord-est. Ploi sub formă de aversă vor cădea în majoritatea zonelor, însă cantități ceva mai însemnate de apă se vor înregistra doar în Moldova, Muntenia, Oltenia și la munte.

Citește și: Vremea de Paște 2019 și de Florii. Ce anunță prognoza meteo aprilie 2019

Vremea în București 13-14 aprilie 2019

Vremea în weekend anunță ploi în cantități însemnate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Sâmbătă, Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 12 și 7 grade Celsius, iar vântul va sufla cu putere - 22 km/h dinspre E (rafale de 47 km/h) și 49 km pe oră. Cantitățile de apă pe timpul nopții vor atinge 47 km/h.

Prognoza meteo. Ploi însoțite de descărcări electrice în București până luni

Duminică, temperaturile mai scad cu un grad, maximele și minimele termice se vor încadra între 11°C și 7°C. Vântul va sufla în rafale de 50 km/h pe timpul zilei, iar pe timpul nopții, rafalele ating de 48 km/h. Cantitate precipitații ating 12 L/m. Ploile vor continua și săptămâna viitoare.

Avertizare meteo ANM - 4 zile de ploi și furtuni în România! Când se încălzește

Vremea la munte 13-14 aprilie 2019

La munte, temperaturile sunt în continuă scădere, vântul suflă cu putere. Sunt anunțate ploi în cantități însemnate, în special pe timpul nopții - 8 L/m². Sâmbătă, temperaturile se vor încadra între 11 și 3 grade C, iar duminică între 8 și 3 grade C. Ploile vor continua și săptămâna viitoare, iar temperaturile vor continua să scadă.

sursa foto: profimediaimages

Sunt anunțate ploi în acest weekend, în aproape toată țara! Unde va ploua și unde va fi cel mai frig... Meteo 13 aprilie 2019. Vremea se se înrăutățește: Furtuni, lapoviță și ninsori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x