Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin, demonstrație la superlativ în cadrul spectacolului final

A sosit ultima zi și, de astfel, ziua în care se văd toate roadele muncii vedetelor, alături de nea Marin! Spectacolul pentru care gazda emisiunii s-a străduit din greu a fost cireașa de pe tort, lăsându-i mască pe toți. Iar Andreea Antonescu și Mădălina Badea s-au întrecut în senzualitate.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin, demonstrație la superlativ în cadrul spectacolului final Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin, demonstrație la superlativ în cadrul spectacolului final | Antena 1

Sătenii din Băltenii de Jos s-au adunat rând pe rând, de la mic la mare, pe ponton, locul unde nea Marin a stabilit să se țină spectacolul final. Totul era pus la punct, de la locație și până la ținutele purtate de vedetele de la Poftiți pe la noi. Poftiți în Dobrogea.

Localnicii și toți cei prezenți au rămas impresionați de momentul artistic pregătit de nea Marin și cu greu și-au putut lua ochii de la Andreea Antonescu și Mădălina Badea. Iată cum au arătat ținutele celor două femei în partea de jos!

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Vedetele, profund emoționate la poveștile de viață ale oamenilor

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Momentul lui nea Marin a făcut senzație: „Dansează de zici că are 18 ani!”

„Începem cu Ansamblul Baladele Deltei și bineînțeles nea Marin!”, au strigat prezentatorii Andrei Ștefănescu și Mădălina Badea, aceasta din urmă oferind o adevărată lecție de senzualitate prin ținuta fără cusur pe care a ales să o poarte.

Momentul artistic al lui nea Marin i-a lăsat pe toți muți de uimire: „De unde o avea atâta energie, niciodată n-am înțeles! Cum intră și rupe scena, se rupe vaporul, dansează de zici că are 18 ani!”/„Când intră nea Marin pe scenă, nu mai ai nimic de spus!”

„Așa cum mi-am propus, dansez și eu într-o coregrafie făcută de mine în urmă cu 25 de ani. Un dans oltenesc.”, a precizat gazda emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, iar Edi a completat: „Când nea Marin intră pe scenă, intră într-o transă. Este rugăciunea lui jocul popular!”

După ce nea Marin și-a demonstrat talentul nativ, a urmat dansul cu măștile, un moment la care vedetele s-au străduit din greu: „Cu masca pe cap, când a început dansul, încercam să-mi amintesc pașii și aveam un singur gând: să nu-l dezamăgesc pe nea Marin! Singura rugăciune era să nu mă urc pe vreo fată de aici.”, a spus Mădălina Badea.

După ce le-au ieșit pașii, ”trupa de șoc” care i-a făcut zile fripte lui nea Marin, formată din Sonny Medini, Rikito Watanabe și Cătălin Cazacu, a fost în extaz: „Ne-a ieșit dansul foarte bine! Am simțit că nu l-am făcut de râs pe nea Marin!”, a spus fiecare.

Spectacolul a fost continuat și cu alte momente desăvârșite. O fetiță de 11-12 ani a cântat două piese specifice Dobrogei, după care a urmat dansul modern, dar și Ansamblul Folcloric Danubius.

Andreea Antonescu a urcat și ea pe scenă și a strălucit la propriu, dar și la figurat! Concertul, dar și ținuta cântăreței au făcut furori.

„A fost pentru prima dată în viața mea când am cântat în fața unui public, iar prima persoană pe care o vedeam era un preot. Așa că și dansurile mele au fost un pic mai adunate, precum și ținuta mea de scenă.”, a ținut ea să precizeze la testimoniale.

Pentru memorabila piesă „Moșule, ce tânăr ești”, Andreea Antonescu a fost acompaniată de cei „trei mușchetari”: Sonny, Riki și Cătălin Cazacu, spre distracția publicului. Surpriza a venit când japonezul s-a alăturat să cânte versurile românești. Aplauzele au fost pe măsură!

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Nea Marin i-a dat o lecție lui Rikito. Mădălina Badea, apariție superbă

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, în lacrimi la o lecție de viață cutremurătoare: „Ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x