Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Nea Marin i-a dat o lecție lui Rikito. Mădălina Badea, apariție superbă

De la primele ore ale dimineții, Nea Marin a început cu lecțiile de bună purtare. Primul care și-a primit învățătura dis-de-dimineață a fost Rikito Watanabe, care nu a scăpat de înțelepciunea gazdei noastre.

colaj foto cu vedetele la nea marin la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. | Antena 1

Nea Marin spune în ediția din 29 ianuarie Poftiți pe la noi tocmai din Delta Dunării, de pe un hotel plutitor care îi va găzdui. A patra săptămână ne găsește la Băltenii de Jos. Cătălin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și Mădălina Badea spun Poftiți pe la noi: Poftiți în Băltenii de Jos! în cele trei ediții consecutive difuzate la Antena 1.

„Și în această serie, în cea de-a patra săptămână, am o echipă extraordinară!” a declarat Nea Marin, pregătit pentru o nouă săptămână în care își supune echipa la fel de fel de provocări.

„Mă așteptam ca, în prima zi, Nea Marin să ne trezească în stilul lui, iar când am auzit cât de încet a bătut la ușă, nu-mi venea să cred că era el”, a recunoscut Dan Badea, care l-a întâmpinat nu așa oricum, ci cu un suvenir din Ardeal. „Nea Marin reprezintă România, este unul dintre cei mai populari oameni, în toate sensurile”, a adăugat comediantul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când Liviu Vârciu a urcat pe scenă. Cum a fost surprins

Nea Marin îi dă o lecție de ținut minte lui Rikito Watanabe: i-a tăiat părul

„Riki, de când este cu mine, își pierde peste tot - capul nu și l-a pierdut până acum - în rest tot. Și-a pierdut trusa lui de cuțite. Uite eu ți-am promis că mă implic să îți ajungă cuțitele, au venit din Bulgaria!”, spune nea Marin, care nu a ezitat, după gestul de lăudat, să-i și dea o învățătură de minte lui Riki: i-a tăiat o șuviță generoasă din păr. „Poate așa nu mai uită!”, spune gazda emisiunii.

Despre Andreea Antonescu, care nu este la prima participare în show-ul lui Nea Marin, acesta a declarat: „Este o artistă și o mămică extraordinară și mă aștept să fie serioasă și muncitoare, ca de fiecare dată când a mai fost în emisiune”, iar artista, la rândul ei, a spus despre Nea Marin: „Îmi place mult de el, este o persoană hotărâtă, determinată, este genul acela de om care știe să îți ofere o îmbrățișare atunci când simte că îți este greu, dar, dincolo de partea umană, apreciez foarte tare profesionalismul lui”, a mărturisit vedeta.

Mădălina Badea, apariție superbă la micul dejun. Soția lui Dan Badea a făcut o destăinuire neașteptată despre nea Marin

Pentru prima dată în emisiune, Mădălina Badea îl găsește pe Nea Marin foarte asemănător cu tatăl său: „Nea Marin seamănă foarte mult cu tata, au același stil justițiar, iar eu semăn foarte mult cu tata, așa că, practic, eu semăn cu Nea Marin!” a declarat soția comediantului, încântată să participe la show.

„Să vin la nea Marin, chiar nea Marin m-a convins. Nu în mod direct, m-a convins el de la televizor, încă de la primele sezoane, pentru că în momentul când l-am văzut pe nea Marin, seamănă foarte mult fizic cu tata. Au același stil, același stil justițiar, așa că l-am regăsit pe tata în nea Marin. Mai mult decât atât, eu semăn cu tata, așa că, practic, eu semăn cu nea Marin!”, a declarat Mădălina Badea.

Ulterior, toți i-au făcut o surpriză lui nea Marina ducând un tort fabulos și cântându-i în cor „La muți ani!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ce l-a făcut pe Liviu Vârciu să se schimbe la față: „Ne batem joc!”

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Cătălin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și soția lui, Mădălina, fac echipă în ediția 4 a sezonului 10 Poftiți pe la... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Vedetele, profund emoționate la poveștile de viață ale oamenil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x