Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Jador cere demisia lui Nea Marin: „Emisunea asta o preiau eu”

Adriana Trandafir și Ruby descoperă o ”cameră secretă”. În tot acest timp, nea Marin este șicanat de Jador și de Sonny.

colaj jador, logo poftiți pe la noi, poftiți în dobrogea, adriana trandafir, ruby, ioan scarlat, Rikito Watanabe Galerie
Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Noile episoade ale sezonului 10 vor fi difuzate în fiecare luni, marți și miercuri, ȋncepând din 20 mai, la Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Adriana Trandafir și Ruby, fascinate de un artist din Corbu

Adriana Trandafir și Ruby au fost fascinate de povestea unui artist din Corbu.

„Am un prieten care s-a mutat în Corbu. El e un organist foarte bun”, relatează Ioan Scarlat, care îngregistrat primul său CD în atelier.

„În atelier am văzut ceea ce n-am văzut niciodată”, mărturisește Adriana Trandafir.

Cei doi prieteni făcuseră o scenă într-una dintre camerele atelierului.

„Un atelier, unde se muncea efectiv, și unde exista o scenă cu boxe, o chitară electrică, un covoraș pus acolo”, relatează Adriana Trandafir.

„Important e că este prima oară când văd în casa unui om scenă”, îi spune aceasta lui Ruby.

„Boxe, fel și fel de monitoare și stații”, spune și Ruby impresionată. „A fost fascinant!”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 20 mai 2024. Vedetele, impresionate până la lacrimi de povestea doamnei Floarea

„Eu mi-am dorit foarte mult orgă, dar eram o familie de oameni săraci”, relatează domnul Scarlat.

„Eu mi-am dorit să cânt la țambal”, mărturisește și Adriana Trandafir.

Ioan Scarlat a și compus câteva melodii.

„Trebuie să ai puțin talent, trebuie să ai puțină voce și trebuie să muncești foarte mult”, este de părere Ioan Scarlat.

Artistul le cântă una dintre melodiile sale.

„Eu am rămas mută. N-am știut ce să mai zic”, recunoaște Adriana Trandafir.

„Are o voce foarte gravă, foarte-foarte frumoasă”, spune și Ruby. „Poate cânta, poate spune povești...”

Adriana Trandafir îl invită să cântă în cadrul ediției de mâine, cân dva avea loc spectacolul.

„Ce-am învățat eu de aici? Că, în viață, trebuie să faci totdeauna cum îți spune sufletul”, mărturisește Adriana Trandafir.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin, demonstrație la superlativ în cadrul spectacolului final

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Apariția cântărețului l-a uimit pe coregraf. Ce a putut să facă: „E blindată, barosane!”

„Să-ți pară rău că m-ai invitat la emisiunea asta”, spune Jador. „Moșulicăăăă?”

„Eam în grajd. Am uitat bine la așa, am luat niște pietre, le-am pus în buzunar..” relatează nea Marin.

„Să-ți dai demisia, că emisiunea asta o preiau eu”, îl amenință Jador. „Demisia! Demisia!”

În timp ce Jador strigă din toți rărunchii, nea Marin îl atacă.

„Să-ți dai demisia. Și tu, și Vârciu. Mi-am adus mașină antinebuni”, mai spune Jador, ferindu-se de pietrele trase cu praștia de nea Marin. „Dacă mă enrvezi, data viitoare aduc tancul. E blindată, barosane! N-ai tu forță de așa ceva.”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, în lacrimi la o lecție de viață cutremurătoare: „Nedrept!”

„M-am gândit, băi, e o mașină pe care totuși n-am mai văzut-o. Cine știe cât o costa un geam sau un parbriz d-ăsta, mai bine mă lași păgubaș”, spune nea Marin, renunțând la pietre.

În schimb, pune furtunul cu apă pe Jador.

„A țipat, m-a-njurat...” relatează nea Marin.

„E vorba de joc și m-am băgat și eu la joc”, spune Sonny, urcându-se alături de Jador.

„I-am făcut baie lui Sonny din cap până-n picioare”, spune nea Marin.

Circo, circo”, este de părere Patrizia Paglieri.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Localnicii din Băltenii de Jos s-au bucurat de ajutorul lui nea Marin

Tot ce trebuie să știi despre sespre sezonul 10 Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!

Începând cu 20 mai, nea Marin revine la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. O vizită neașteptată a schimbat tot! Cine a venit la nea Marin

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le pofteşte alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Ruby și-a ieșit din fire când a văzut ce i-a făcut Jado... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 22 mai 2024. Nea Marin a profitat de fobia lui Rikito. Ce l-a pus să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x