Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, în lacrimi la o lecție de viață cutremurătoare: „Nedrept!”

Nea Marin și vedetele sale își continuă drumul în Băltenii de Jos, ca să distribuie produsele atât de necesare localnicilor izolați și greu încercați. La una din case, gazda emisiunii și invitații săi au primit o lecție de viață dureroasă. Dan Badea nu și-a putut stăpâni lacrimile!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, în lacrimi la o lecție de viață cutremurătoare: „Nedrept!” Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, în lacrimi la o lecție de viață cutremurătoare: „Nedrept!” | Antena 1

În fiecare curte în care pășeau, nea Marin și vedetele sale reușeau să trezească mirarea și emoția pe chipul și în glasul oamenilor: „Erau înmărmuriți!”, a spus Dan Badea, iar una dintre bătrânele din sat a intonat: „Ne faceți provizii pentru toată iarna!”.

Când au ajuns în dreptul casei unde locuia bunica de 90 de ani, care a reușit să îl emoționeze pe Cătălin Cazacu în prima zi, nea Marin și vedetele sale au primit o lecție cutremurătoare despre ce înseamnă să îți trăiești singur zilele și să nu ai alte nevoi decât aceea de te vizita cineva.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Cătălin Cazacu a simțit nevoia să se retragă și să își sune părinții

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, în lacrimi la bunica de 90 de ani care își trăiește singură zilele și bea apă din Dunăre

Primul care a intrat în curtea celei mai bătrâne femei din sat a fost Cătălin Cazacu: „Am ajuns la doamna Maria și nea Marin a zis să o iau eu înainte, că eu am stat de vorbă cu ea și m-am apropiat de dânsa.”

În ogradă, Cătălin Cazacu a observat un covor îmbibat în apă și a întrebat-o pe femeie ce e cu el. Bunica de 90 de ani i-a răspuns că este covorul de la intrare, iar invitatul nu și-a putut stăpâni emoția: „Stăteam și mă gândeam că un om care nu așteaptă pe nimeni, spală un covor din fața casei, să fie totuși curat în cazul în care vine cineva.”

Când și ceilalți invitați, alături de nea Marin, au intrat cu produse în curtea femeii, aceasta le-a dat o lecție impresionantă de modestie și omenie.

„Prima reacție a doamnei Maria a fost: <<sunt prea multe! Ce fac eu cu ele? Sunt toate doar pentru mine?>>. O doamnă la care nu se gândește nimeni, să aibă în continuare o inimă atât de mare și să fie atât de doritoare de a împărți cu toți ceilalți tot ce primește e un mare exemplu și o mare lecție pentru noi!”, a spus Andreea Antonescu.

Înainte de plecare, Cătălin Cazacu l-a chemat pe Dan Badea să îi arate apa pe care o bea doamna de 90 de ani. Acela a fost momentul când comediantul a cedat și și-a dat frâu liber sentimentelor și lacrimilor.

„Erau niște butoaie în spate. Mi-a arătat o apă, era petrol! Pe urmă veneau niște ape mai decantate și pe urmă, apa pe care o bea doamna erau niște bidoane cu o culoare galbenă. La 90 de ani, să stai tu să aduci cu găleata apa din Dunăre, să stai să o decantezi în niște butoaie ca să poți să bei apă... Știi cum eram? M-am întors pe dos. Mi s-a părut nedrept, bă! Să muncești o viață, să faci copii, să plece toți și să n-ai o apă de băut… E nedrept!”, a spus Dan Badea cu ochii în lacrimi.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina Badea, scoasă din sărite de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Localnicii din Băltenii de Jos s-au bucurat de ajutorul lui ne... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin, demonstrație la superlativ în cadrul spectacolului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x