Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. O vizită neașteptată a schimbat tot! Cine a venit la nea Marin

În timp ce se pregăteau să plece la barjă, nea Marin, Sonny, Riki și Cătălin Cazacu au primit o vizită neașteptată, care a schimbat tot! Iată cine a sosit la Poftiți pe la noi, dar și ce decizie a luat gazda emisiunii!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. O vizită neașteptată a schimbat tot! Cine a venit la nea Marin Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. O vizită neașteptată a schimbat tot! Cine a venit la nea Marin | Antena 1

După ce au terminat treaba pe ponton, nea Marin le-a dat voie lui Sonny Medini, Rikito Watanabe și lui Cătălin Cazacu să meargă în camere, să se spele și să se schimbe, pentru că urmau să plece la barjă, așa cum s-a stabilit la micul dejun.

Însă, înainte de plecare, cei patru au primit o vizită surpriză din partea lui Andrei Ștefănescu. Bucuria nu s-a citit doar pe chipul lui nea Marin, ci și în glasul lui Sonny, Riki și a lui Cătălin. Iată ce decizie a luat gazda emisiunii când l-a văzut pe apropiatul său!

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin „a luat foc”, după ce Cătălin Cazacu l-a udat

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce decizie a luat nea Marin când a văzut cine a sosit: „Ești de acord?”

După ce s-au îmbrățișat călduros, nea Marin a ținut să facă câteva pecizări importante în ceea ce privește spectacolul final, dar și să anunțe decizia pe care a luat-o.

„Bine că ai venit să ne prezinți spectacolul. Zic: <<vezi că eu i-am întrebat pe colegii mei dacă sunt de acord ca în acest spectacol să prezinte și Mădălina și au zis toți că sunt de acord. Ești de acord? Da, nea Marine! Cum să nu!>>. Păi atunci, fii atent! Hai să facem așa! Tu cu Mădălina mergeți la o carieră de piatră, ca să faceți rost de piatră, că începem să punem piatră în satul care nu a avut niciodată. Trei kilometri de drum să-i pietruim.”

Andrei Ștefănescu a fost impresionat de gestul caritabil pe care l-a pus în mișcare nea Marin și s-a arătat total de acord cu el: „Scopul este unul nobil și anume, ajutorul oamenilor din Băltenii de Jos!”.

Pe urmă, nea Marin a ținut să se confeseze vechiului său apropiat și i-a recunoscut că i-a fost dor de el și de Liviu Vârciu: „Nu credeam vreodată că o să-l aud pe nea Marin că o să zică că îi e dor de ei doi. Nu credeam! Îți dai seama cât de tare l-am terorizat din moment ce a zis că îi este dor de ei?”, a precizat Cătălin Cazacu la testimoniale.

Ulterior, Nea Marin și cu cei trei „obraznici” s-au întâlnit cu Dan Badea și Andreea Antonescu. Împreună, au trecut malul, iar din spate venea convoiul cu mașini încărcat cu produsele destinate oamenilor din Băltenii de Jos: „Jos pălăria! Este un om cu suflet mare!”

„Emoțiile mă cuprind din ce în ce mai tare, pentru că știu că o să dau peste ochii înlăcrimați și plini de recunoștință ai unor bătrâni uitați, din păcate, de ceilalți.”, a spus Andreea Antonescu la testimoniale.

Între timp, Andrei Ștefănescu a plecat în altă direcție ca să se întâlnească cu Mădălin Badea, cea alături de care va prezenta spectacolul final de la Poftiți pe la noi. Așa cum a fost stabilit, cei doi au mers către cariera de piatră, dar nu înainte ca soția lui Dan Badea să îi transmită și lui Andrei cine este ”șeful” în echipa lor: „Eu sunt fata lui nea Marin!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Mădălina Badea i-a luat locul lui nea Marin! Cum a reacționat

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când toți s-au apucat de treabă. Nea Marin s-... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Localnicii din Băltenii de Jos s-au bucurat de ajutorul lui ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x